2013. március 28., csütörtök

Rémséges romantika a Disney Csatornán

Mutánsok és emberek szerelmi háromszöge a Zsenipalánták különkiadásában

A Zsenipalánták folytatják az első évad nagysikerű Halloween epizódját, amikor válogatott mutáns karakterekkel dobták fel szerepüket. Március 22-én, pénteken a második évadban ismét szörnybőrbe bújnak, és vámpíroktól, zombiktól, vérfarkasoktól hemzsegő romantikus történettel folytatják a mutáns különkiadást.


Az előző évadban Chyna Halloween napján kezdi meg tanulmányait a Rémpalánták programban, amelyben mutánsok és emberek tanulnak egymás mellett. Itt megismerkedik a Zsenipalánták szereplőivel, akik most mindannyian szörnyként próbálnak barátkozni és kiigazodni az emberek világában.

A Rémpalánták folytatásában egy teljesen új problémával kell szembenéznie a mutáns különítménynek, hiszen az új epizódban Chyna beleszeret egy ember fiúba, Hollandba.

Az emberek és a szörnyek között azonban tilos az érintkezés, így azt hazudja Hollandnak, hogy ő is ember. Ellenlábasának, Lexinek is megtetszik a fiú, ezért elmondja az igazat, de a dolgok végül nem úgy alakulnak, ahogy azt Lexi eltervezte. Chyna emberré változtatja magát, hogy több időt tudjon a fiúval tölteni, Holland viszont szörnnyé alakul, hogy Chynával tudjon lenni.

Ha érdekel, hogyan végződik a rémséges szerelmi háromszög, és hogyan oldja meg Chyna és Holland, hogy együtt legyenek, akkor tarts velünk a Disney Csatornán. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése