2013. március 11., hétfő

Itt a Gangnam Style remix EP

PSY történelmet írt a multi-platina státuszt elérő Gangnam Style című slágerével, amely korábban még sosem látott jelenséggé nőtte ki magát. A hatalmas hype övezte dalhoz egy remix EP-t is megjelentetett olyan aktuális közreműködők szereplésével, mint 2 Chainz és Tyga, akik közösen készítettek remixet a dalhoz, az elektronikus vonalról pedig Diplo és Afrojack csatlakoztak az újragondolók sorához.

Az így helyet kapó remixek lehetőséget adnak arra, hogy a Gangnam Style a rádiók után a legkülönfélébb klubok parkettjeit is meghódítsa. Ez a több dimenziós megjelenés pedig biztosít egy újabb hullámot, amely garantáltan eltart addig, míg PSY karrierjében egy új szakasz kezdődik, hiszen erre már csak alig egy hónapot kell várnunk.

PSY zenei uralma 2013-ban is tagadhatatlan. A Gangnam Style videoklipje az első a történelem során, amely átlépte az egymilliárdos nézettséget a Youtube-on, ezzel a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült. Ám úgy tűnik, az érdeklődés cseppet sem csökkent, a mai napig naponta 7-10 millióan nézik meg a videót.

Web: http://www.psypark.com Videó: http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése