2013. március 11., hétfő

Király Viktor - "Fire" - új rádiós sláger

Megérkezett Király Viktor vadonatúj bomba slágere, a „Fire”!

Az új dal zenéjét és szövegét Viktor teljesen önállóan írta, a felvételek nagy részét is önállóan készítette producerként itt Budapesten, ám a végső hangzáshoz hozzájárult társ-producerként a brit DJ Swami (aka Diamond Duggal) is, aki a 90%-ban kész dalt megkeverte és végső formájára szabta Londonban, hogy a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is megfeleljen.

Viktor így nyilatkozott a dalról: „Számomra a Fire egy tempós, modern, jó kedvre derítő dal egy csipetnyi retro hangulattal. Amikor írtam, arra gondoltam, hogy valami olyat szeretnék írni, amitől egyszerűen csak jól érzed magad, de ugyanakkor van benne egy gúnyos csavar is. Általában amikor dalt írok, akkor megpróbálok egyszerűen csak ’írni’, de mások gyakran megzavarnak gondolatokkal és ötletekkel. Például, hogy "A következő dalodnak modernnek kellene lennie! Ne várj, inkább talán retronak!" Így született meg a Fire. Ebben a dalban mindkét világ benne van, motown, rock és dubstep elemek egyszerre.

Nem számít, hogy milyen stílusú zenét csinálsz, ha valóban a magadévá tudod tenni. Úgyhogy azt javaslom mindenkinek, hogy csavarja fel a hangerőt, mert 'we will party till we burn the club down'!!!!"

Viktor „Fire” című dala mától elérhető az összes legális digitális zeneszolgáltató kínálatában, letölthető az iTunes-ról és a Songo.hu-ról, és stream formájában meghallgatható a Deezeren és a SoundCloudon is:

http://www.deezer.com/hu/#/album/6392704
https://itunes.apple.com/hu/album/fire/id613083274?i=613083535
http://www.songo.hu/hun/pages/release/8/5/6/965bc34bd93856a42e8058c95cb93486.html
http://snd.sc/Zg1HWC


A dalhoz hamarosan videoklip is készül, de a rajongók addig is megtanulhatják a dalt egy dalszöveges videó segítségével, mely várhatóan hétfőtől válik elérhetővé Viktor VEVO csatornáján:

http://www.youtube.com/ViktorKiralyVEVO

A „Fire” című kislemez a King Music és a Sony Music között született exkluzív megállapodás első kiadványa, melyet további dalok és kiadványok követnek majd az elkövetkezendő hónapokban mind Király Viktortól, mint Király Lindától. Az együttműködés célja, hogy Linda és Viktor megkérdőjelezhetetlen minőségű dalai a 21. századi zenefogyasztásnak megfelelő megjelenést élvezhessenek idehaza, és végre nemzetközileg, elsősorban Európa többi országában is kiaknázásra kerülhessenek, melyben a Sony Music Magyarország és a Sony Music Entertainment nemzetközi hálózata kiváló partnere tud lenni a két előadónak.

További információk:
Facebook: https://www.facebook.com/KiralyViktor
Twitter: https://twitter.com/kiralyviktor
Web: www.kiralyviktor.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése