2013. március 7., csütörtök

Emelt díjas lányokkal ünnepel a Belmondo

A Belmondo rockslágerekkel, balladákkal és az Emelt díjas lányok című új dala ősbemutatójával várja a közönséget március 8-án, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban. A Nemzetközi Nőnap és Zoltán-nap alkalmából a zenekar ünnepi kedvezményekkel is meglepi a koncertlátogatókat.

Ünnepi, de semmiképpen sem ünnepélyes hangulatú koncertet ad a Belmondo zenekar március 8-án, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban. A fiúk válogatott műsorral készülnek, amelynek gerincét a Good Better Belmondo című, magyar-angol nyelvű szubjektív válogatáslemezük anyaga adja. Az est során az elmúlt évek dinamikus, rádióbarát rockslágerei mellett a legkedveltebb balladák is előkerülnek. A zenekar az Emelt díjas lányok című szerzemény ősbemutatóját is erre a fellépésre tartogatta.

- Ezt a dalt majdnem egy éve írtuk, de hosszas tanakodás után végül azért nem tettük a másik 14-15 dal mellé az albumra, mert túl jónak, erősnek éreztük. Úgy döntöttünk, hogy idén tavasszal várhatóan egy digitális kislemezen adjuk ki két hasonló hangulatú, új dallal együtt. Az Emelt díjas lányokhoz a napokban videóklipet is forgattunk, amely hamarosan látható lesz az interneten. A dalt egyébként még sohasem játszottuk a stúdión kívül, vagyis a Gozsdu Manó Klubban lesz a premierje – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

A koncertre a zenekar egyéb meglepetésekkel is készül, hiszen március 8-án van a Nemzetközi Nőnap és az énekes névnapja is. Az ünnep alkalmából a hölgyek és a Zoltánok kedvezményes áron mehetnek be a buliba, azok a Zoltánok pedig, akik elég bevállalósak és nőnek öltöznek, ezen az estén ingyen hallgathatják meg a Belmondo fellépését.

A Belmondo zenekar koncertje egyben a One Billion Rising (Egymilliárd Nő Ébredése) elnevezésű globális figyelemfelhívó akció hazai lezáró eseménye is. A nőket sújtó erőszak ellen világszerte számos szervezet és magánszemély tiltakozott az elmúlt hetekben. Az akcióban itthon a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület is részt vett, amelynek tagjai március 8-án este 19.30-tól beszélgetést és felolvasást tartanak a Gozsdu Manó Klubban. A program után kezdődik a Belmondo koncertje.

Videómeghívó: http://www.youtube.com/watch?v=qoY97cZrDYk&feature=youtu.be
Az esemény meghívója: http://www.facebook.com/events/542638725770194/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése