2013. március 19., kedd

Megjelent a HURTS új albuma "Exile" címmel

Megjelent a Hurts második, "Exile" című stúdióalbuma a Sony Music / Major Label gondozásában.

A banda még decemberben közzétett egy teaser videót, mely tömör ám annál mélyrehatóbb betekintést nyújt az "Exile" hangulatába: http://www.youtube.com/watch?v=baWthtRhtnY. A videóban a "The Road" című dalból hallható egy részlet, mely szintén az új albumon kapott helyet.

Az album első kislemeze, a "Miracle" január 14-én jelent meg digitálisan, és már Top30-ban található a hazai slágerlistán is. A "Miracle" világpremierjére Huw Stephens showjábak került sor a BBC Radio 1 reggeli műsorában január 4-én, aki a Hurts-öt "az egyik legelképesztőbb bandának" nevezte. Zane Lowe, az egyik legbefolyásosabb brit rádiós is lejátszotta a dalt műsorában, aki így nyilatkozott a dalról: "Ez tetszik nekünk, ez a "Miracle". Minőségi dalszerzés, brilliáns hangszerelés, igazán magabiztos." A dalhoz készült klipet ide kattintva lehet megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=HrAclaz5GvA

A „Miracle” című dalt Kovács Ákos is újraértelmezte - a banda által egyedüliként kiválasztva őt hazánkból -, egy vonós átirattal (http://www.youtube.com/watch?v=hgDRdu9Udbo), melyet már több mint 35 ezren néztek meg, illetve egy Eighties remix-szel, melynek premierjére várhatóan jövő héten kerül sor a Deezeren.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése