2013. március 7., csütörtök

Pénteken Mumford & Sons koncert Budapesten!

Március 8-án Budapestre érkezik az elmúlt évek egyik legizgalmasabb zenekara, a Mumford & Sons. Koncertjük már november közepe óta teltházas, s bizonyára felejthetetlen élményben lesz része az időben jegyet vásárolt szerencsés rajongóknak.

   

A csapat saját szakáccsal utazik, ami főként az egyik tag súlyos allergiája miatt szükséges.
A 4 zenekari tag mellett még 6 további zenész, fúvósok és vonósok is lesznek a színpadon a Mumford & Sons előadása alatt.
Bár az egész európai turnén kisebb helyszíneken lépnek fel, de közepes méretű, 22 fős saját stábbal utaznak, és a felszerelést 3 kamion és 2 busz szállítja városról városra. Hozzánk az előző napi fellépésüket követően Bécsből érkeznek meg a koncert napján, majd kora reggel kezdik a helyszínen az építést, amiben 26 magyar technikai segítő vesz részt.


Az öltözőbe csupán kényelmes székeket, dohányzóasztalt és helyi, asztali világítást kértek, semmilyen extra kívánsága nem volt a csapatnak. Az öltöző mellett egy próbahelységet is kialakítanak, hogy bármikor tudjanak a délutáni, technikai próbán kívül is gyakorolni, illetve újabb dalokat kipróbálni. 



Az estét Jesse Quin előadása nyitja majd, aki jóbarátja a Mumford & Sons tagjainak, és nem mellesleg a nemrég Budapesten járt Keane együttes basszusgitárosa. Most önálló dalokkal jelentkezik, amelyek a hamarosan megjelenő debütáló albumán is hallhatóak lesznek, nem sokkal budapesti fellépése után.


A március 8-i koncertre már minden jegy elkelt, reméljük, hogy a Mumford & Sons hamarosan újabb európai turnéra indul, és ebben ismét helyet kap majd Budapest is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése