2013. március 27., szerda

Jön a THIRTY SECONDS TO MARS új lemeze

A THIRTY SECONDS TO MARS az űrig repítette legújabb dalát, az Up In The Airt, ami végre az egész világ számára elérhetővé válik.

Mint arról már korábban hallani lehetett, a dal megjelenését a csapat nem mindennapi módon ünnepelte: kiküldték a Nemzetközi Űrállomásra. A negyedik stúdióalbumot beharangozó kislemezdal premierjére a közönségnek azonban egészen a mai napig várni kellett.

Ezzel egyidejűleg most már bizonyos, hogy a negyedik Mars-album a LOVE LUST FAITH + DREAMS címet viseli majd, és május 21-én jelenik meg. A 12 dalt tartalmazó lemezt a világ legkülönbözőbb pontjain rögzítették Indiától kezdve Európában, egészen az együttes kaliforniai stúdiójáig. A produceri munkálatokat Jared Leto látta el, de négy dalban ismét segítségére volt Steve Lillywhite (U2, The Rolling Stones) is.

“Ez több, mint egy szimpla fejlődés. Ez egy teljesen új kezdet. Ami a kreatív munkálatokat illeti, új vizekre eveztünk, ami izgalmas, kiszámíthatatlan és elképesztően inspiráló.”


Az album további érdekessége, hogy a borítón a világ jelenleg “legdrágább” művészének, Damien Hirstnek a munkája látható, akinek egy másik képét korábban már a Red Hot Chilli Peppers is használta, sőt, rendezett videoklipet a Blurnek is.

A THIRTY SECONDS TO MARS triója több mint 5 millió lemezt adott el világszerte, videóikat pedig 300 millión látták. Számtalan díjat elnyertek, köztük egy tucat MTV Awards-ot . A leghosszabb turné Guiness-rekordját is ők tartják 311 koncerttel, amit több mint 60 országban adtak, 6 kontinensen, és a folyamatos turnézás mellett volt idejük olyan slágereket is szállítani, mint a This Is War és a Kings and Queens.

Web: http://www.thirtysecondstomars.com Videók: http://www.youtube.com/30secondstomarsvevo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése