2013. március 27., szerda

Paul McCartney újra turnéra indul

Legutóbb 2011-ben indult koncertkörútra Paul McCartney, kis pihenő után azonban újból útra kel. Az Out There! turné idén júniusban indul és több olyan állomást is tartalmaz majd, ahol az énekes korábban sohasem járt. Így az első bejelentett dátumok közt szerepel a varsói National Stadium is, amelynek érdekessége, hogy ez lesz az első alkalom, hogy McCartney Lengyelországban jár.

Azonban a magyar közönség számára érdekesebb lehet a június 27-i bécsi fellépés. Ugyan itt már negyedik alkalommal jár, de utoljára tíz évvel ezelőtt, 2003-ban koncertezett az osztrák fővárosban.

Az Out There! turné setlistje Paul McCartney egész karrierjét átöleli majd, így hallhatunk dalokat a Beatles- és a Wings-korszakból, de felcsendülnek szólómunkásságának legkiemelkedőbb dalai is.

A McCartney-performanszok igazi életre szóló élményt nyújtanak, hiszen a közönség három órában az elmúlt 50 év legfontosabb poptörténelmi pillanatainak lehet szem-és fültanúja. A több mint 40 éve szólóban turnézó énekes már egészen különleges helyszíneken bizonyította, mennyire lenyűgöző tud lenni élőben, fellépett már a római Colosseum előtt, a Fehér Házban, Mexikóban pedig 400.000 ember előtt zenélt.

Miután tavaly csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán, megválasztották az év emberének, és a londoni olimpiai ünnepségből is kivette részét, úgy tűnik, egy percre sem lassít. Miközben gőzerővel dolgozik következő stúdióalbumán, abban is egészen biztosak lehetünk, hogy ezúttal is teljes erőbedobással áll a közönség elé.

Web: http://www.paulmccartney.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése