2013. március 7., csütörtök

Depeche Mode Delta Machine lemezbemutató esemény Bécsben március 24-én

"Delta Machine" lemezbemutató eseményt szervez a Depeche Mode
2013. március 24-én a bécsi MuseumsQuartierben

Az eseményt az Electronic Beats nemzetközi zenei program keretében mutatják be

A Sony Music és az Electronic Beats bejelentette, hogy exkluzív lemezbemutató eseményt tartanak a Depeche Mode "Delta Machine" címmel megjelenő várva várt 13. stúdióalbumának 2013. március 25-én.

A hivatalos nyári európai turnét megelőzően a banda most először ad ízelítőt új, "Delta Machine" című albumából - ráadásul most először lépnek fel Bécs legendás helyszínén, a MuseumsQuartierben, mely a világ egyik legnagyobb kulturális központja.

Erre az egyedülálló eseményre jegyeket lehet nyerni a Sony Musicon keresztül, valamint a Telekom Electronic Beats weboldalán is: http://www.electronicbeats.net, de Európa-szerte egyéb médiapartnerek is csatlakoznak a promócióhoz. A http://www.electronicbeats.net és a további partnerek is lehetőséget adnak a legnagyobb Depeche Mode-rajongóknak, hogy jegyeket nyerjenek azzal, hogy kedvenc bandájuk iránti elkötelezettségüket bizonyítják.

"Olyan nagy az érdeklődés az új album anyaga iránt, hogy nagyszerű ötletnek tűnik egy bemutató, melyből streaming segítségével ízelítőt adhatunk a rajongóknak világszerte. Az pedig, hogy a Telekommal dolgozhatunk együtt, lehetővé teszi számunkra, hogy a legfejlettebb technológia segítségével a lehető legtöbb emberhez eljusson a zenénk." - nyilatkozta az együttes frontembere, Dave Gahan.

A Depeche Mode a modern zenei élet egyik legbefolyásosabb bandájává nőtte ki magát világszerte összesen több mint 100 millió lemez eladásával. Az 1981-ben alakult banda, a legendás Depeche Mode - Martin Gore, Dave Gahan és Andy "Fletch" Fletcher - továbbra is jelentős szakmai és kereskedelmi sikernek örvend a stúdióban és a turnékon egyaránt. A banda eddig megjelent 12 stúdióalbuma több mint 20 országban - köztük Amerikában és az Egyesült Királyságban - került a Top 10-be. Legutóbbi albumuk, a 2009-es "Sounds of The Universe" 14 országban debütált a toplisták legelső pozíciójában. Legutóbbi, 2009/2010-es turnéjukra több mint 2,5 millió jegy kelt el.

További infok: www.depechemode.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése