2013. március 27., szerda

Díjátadó hozza össze a Transformers sztárjait

A Nickelodeon 26. alkalommal megrendezett gálája, a Kids’ Choice Awards a legjobb filmesek, tévések, énekesek és sportolók krémjét ünnepli! Egy pillanatra azonban elfordul a világ szeme a jelöltekről, hiszen a díjátadók közt a modern popkultúra ikonjai sorakoznak fel. Ott lesz a zöld trutyival nyakon öntött estélyen többek közt a blockbusterek ünnepelt szexszimbóluma, Megan Fox és a házigazda, a nemrég punk frizurát növesztett Josh Duhamel is!

Nagy találkozás lesz ez, hiszen a Michael Bay által rendezett akciómoziban, a Transformersben utoljára együtt dolgozó sztárok lehetnének a következő Brangelina! Kérdés persze, hogy Josh szintén a díjátadók táborát erősítő felesége, Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője mit szól a dologhoz. Duhamel igencsak bevágódhatott nemrég a vagány stílusért bolonduló kedvesénél, hiszen a színész legújabb filmszerepe kedvéért feltűnő tarajjal mutatkozott a sajtó előtt.

Nem kevesebb, mint 326 millió szavazatot gyűjtött össze idén az ifjúsági csatorna évenkénti díjátadója, a Kids’ Choice Awards, így ismét óriási tömegeket gyűjtött össze a gála. Nemrég derült ki, hogy a Ke$ha – Pitbull – Christina Aguilera trió szolgáltatják majd a buli zenei alapját. Most azonban olyan sztárok csatlakoznak hozzájuk, mint az Így jártam anyátokkal örök agglegénye, Neil Patrick Harris és az Agymenők dögös szomszédlánya, Kaley Cuoco. A tévés vonal erősen képviselteti majd magát a 2013-as KCA-n, így a léghajót formáló díjak átadói közt lesz Lucy Hale, a Pretty Little Liars című misztikus tinisorozat hősnője és a Nickelodeon sztárcsapata, a Big Time Rush.

Persze a filmes világnak sem kell a szomszédba menni sztárokért, ott lesz a világszerte 350 millió háztartásban közvetített mókás estén a romkomok koronázatlan királynője, Sandra Bullock és a J. J. Abrams-féle Star Trek-filmek főhőse, a modern Kirk kapitány, Chris Pine is. Ashley Tisdale Horrorra lesz akadva, míg az ifjú Jaden Smith apjáért, a gála történetében eddig tíz alkalommal győzedelmeskedett Will Smithért szoríthat majd.

Az év leginteraktívabb fesztiválját március 27-én, szerdán 19:00-tól láthatják a Nickelodeonon a gyerekcsatorna rajongói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése