2013. november 27., szerda

Barbra Streisand - "Back to Brooklyn"

A „Back To Brooklyn” egyedülálló és ellenállhatatlan vonzereje, hogy a CD illetve CD/DVD kilenc eddig koncerten még sohasem énekelt dalt is tartalmaz a sztártól. Ms. Streisand az egyetlen olyan előadóművész, akinek öt egymás utáni évtizedben is voltak #1 albumai. Eddig 51 aranylemez, 30 platinalemez és 13 többszörös-platinalemez minősítést ért el. Streisand emellett 8 aranylemez minősítésű DVD-vel is büszkélkedhet, melyek közül 6 a platinalemez szintet is elérte, illetve 3 a többszörös-platinalemez szintet.

A CD és CD/DVD megjelenésével Barbra Streisand egy újabb mérföldkőhöz érkezik karrierjében, és végleg bebizonyítja, hogy a lányt ki lehet venni Brooklynból, de Brooklynt nem lehet kivenni a lányból.

A brooklyni fellépések után Ms. Streisand bemutatta a koncert némileg módosított változatát egy rekordokat döntő turné keretein belül Amerikában, Kanadában, Európában és Izraelben, melyek 6 után az első koncertfellépései voltak.

A koncertet Barbra Streisand és Richard Jay-Alexander rendezte, a forgatókönyvét Barbra Streisand, Jay Landers, Richard Jay-Alexander és Jeffrey Richman írta. A “Barbra Streisand: Back to Brooklyn” koncertfilmet az amerikai PBS csatorna is levetíti november 29-én.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése