2013. november 5., kedd

Hajléktalanként verekszik Czutor Zoli és Fish! Krisztián

A Belmondo új nagylemezt készít Kooperatív címmel, amelyre a hazai könnyűzenei élet előadóit, más stílusok képviselőit hívta meg az együttműködés jegyében. Az album előfutára a Szívjuk el című dal és annak klipje, amelyben Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerzője és Kovács Krisztián, a Fish! frontembere énekel és összeverekedik.

Izgalmas, új nagylemezt készít a Belmondo, amelynek lényege az együttműködés. A Kooperatív című album vendégművészei a hazai könnyűzenei élet különböző területein alkotnak. Köztük lesz Szirtes Edina Mókus hegedűművész-énekesnő, Judie Jay énekesnő, Szolnoki Péter, a Bon Bon énekese, aki most kivételesen csak fuvolázik, Eckü, a Hősök rappere, a Fourtissimo rézfúvós kvartett, Kovács Krisztián, a Fish! frontembere, Czutor Anett énekesnő, Zoohacker és Hatvani Zília dj, valamint Szekeres András, a Junkies frontembere.

A november 20-ra tervezett, Kooperatív című lemez előfutára a Szívjuk el című dal, amit a Belmondo és a 100% hard-pop zenét játszó Fish! zenekar frontembere, Kovács Krisztián ad elő. A dalhoz készült videóklipben a két énekes hajléktalannak öltözve összeverekedik. A budapesti forgatás jó hangulatban indult, ám a zenészeket durva atrocitások is érték a néhány órás munka közben.

- A Népliget sarkán, a Fradi pálya mellett forgattunk, és nem egyszer megdöbbentő reakciókat is kaptunk a járókelőktől. Amikor a stáb a távolból dolgozott, vagyis nem látszott rajtunk, hogy jelmezt viselünk, és csak szerepet játszunk, verbális és fizikális támadások is értek minket. Sokan beszólogattak, bemutattak nekünk, vagy éppen megfenyegettek minket. Volt, aki bottal támadt ránk, és olyan is akadt, aki leköpött minket. Elszomorító volt megtapasztalni, mennyire embertelenül bánhatnak a hajléktalanokkal. Egy-két idős nénitől kaptunk jó szót is, de a többség úgy viselkedett, mintha nem lenne más lehetősége, csak lefelé taposni. Napokig nem tudtam napirendre térni az élmény felett – tette hozzá Czutor Zoltán.

A Belmondo legközelebb november 8-án a budapesti SOTE Klubban lép fel, ahol előadja legnépszerűbb rockslágereit. Felcsendül egyebek mellett a Lesz, volt, van, a Rocksztár, a Szájalok, a Szabadon, az Emelt díjas lányok vagy éppen a rádiók legújabb kedvence, a We Could Lie. Aki pedig kicsit andalogni szeretne, az összebújhat a kedvesével a Mikor című balladára, amivel legutóbb az X-Faktorban Péterfy Lili jutott tovább.

Belmondo feat. Kovács Krisztián (Fish!): Szívjuk el
http://youtu.be/mFKmq4v8DGs

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése