2013. november 21., csütörtök

Caramel új dalával énekversenyt hirdet a „Süss fel nap!”

Molnár Ferenc Caramel jegyzi a TV2 „Süss fel nap!” című, hátrányos helyzetű gyermekekért tevékenykedő önkénteseket bemutató és támogató programjának dalát. A Megasztár második szériájának nyertese, a „Süss fel nap!” 2013 évi nagyköveteként ezzel a szerzeménnyel járul hozzá a kezdeményezés sikeréhez. A művész és a TV2 célja, hogy minél több gyermekcsoport énekelje el és töltse fel a dalt a „Süss fel nap!” oldalára, így népszerűsítve a programot.

Október elején „Süss fel nap!” címmel indított programot a TV2, hogy olyan hétköznapi hősöket mutasson be és támogasson, akik önzetlenül segítenek hátrányos helyzetű gyermekeken. A csatorna ezekben a hetekben mutatja be az önkénteseket, amihez most figyelemfelhívásként egy énekverseny is társul.

A versenyre gyermekközösségek jelentkezhetnek, amelyek előadják majd feltöltik a „Süss fel nap!” 2013 évi nagykövetének, Molnár Ferenc Caramelnek kifejezetten a program számára írt, legújabb dalát. Az előadók amellett, hogy népszerűsítik a hátrányos helyzetű gyermekek problémáira fókuszáló kezdeményezést, életre szóló élményt szerezhetnek.

A www.tv2.hu/sussfelnapdal oldalra feltöltött előadások szavazáson vesznek részt. Az öt legnépszerűbb videó énekesei ott lehetnek nézőként Caramel december 7-i Aréna koncertjén, a sztár által legjobbnak ítélt produkció tagjai pedig színpadra is léphetnek. A résztvevők december 2. 12.00 óráig tölthetik fel anyagukat az oldalra.

- A „Süss fel nap!” olyan csodálatos embereket mutat be, akik arra tették fel az életüket, hogy segítő kezet nyújtsanak a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Szívből írtam a dalt, mert pontosan tudom, hogy egy gyerkőcnek mit jelenthet ez a fajta segítség. Arra buzdítom a gyerekeket, hogy minél többen készítsenek felvételt, töltsék fel az előadásukat és vigyék hírét a programnak, hogy mindenki megismerhesse ezeket az önzetlen embereket! A dal az új lemezem egyik legfontosabb szerzeménye, hamarosan a szélesebb közönség is megismerheti - mondta Caramel.

„Süss fel nap!” – Sokan vannak, akik segítenek! Énekelj, hogy mindenki megismerje őket!
Részletek: www.tv2.hu/sussfelnapdal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése