2013. november 27., szerda

Dido - "Greatest Hits" - Hallgasd meg az új válogatást!

Nem sokkal azután, hogy meglepetés vendégként fellépett Eminem readingi és leedsi koncertjén, ahol “Stan” című közös dalukat adták elő, Dido bejelentette, hogy november 25-én megjelenteti legnagyobb slágereinek gyűjteményét, melyek meghatározták az elmúlt évtizedet.

A “Greatest Hits” című válogatás két változatban látott napvilágot: egy lemezes standard és dupla lemezes deluxe változatban kapható CD-n és digitális formátumban. A deluxe változat második lemezén az eddigi kislemezekhez készült remixek kapnak majd helyet. A “Greatest Hits”-en hallható egy vadonatúj dal is “NYC” címmel, valamint a legnagyobb slágerek mellett olyan különlegességek is, mint a Faithless-szel készített “One Step Too Far”, az Eminemmel készített “Stan” és az A.R. Rahmannal készített filmbetétdal, az “If I Rise”, míg a deluxe változaton megtalálható a “White Flag” eddig kiadatlan, Timbaland által készített remixe is.

Dido eddig négy, kritikusok által is elismert stúdióalbumot jelentetett meg, melyekből több mint 30 millió példány kelt el világszerte. Ő Nagy Britannia egyik legsikeresebb női előadója. Első két albuma, a „No Angel” és a „Life For Rent” még mindig Nagy Britannia legnagyobb példányszámban elkelt albumai között szerepel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése