2013. november 27., szerda

One Direction - "Midnight Memories"

A brit pop szupersztárok, a One Direction világszerte 2013. november 25-én jelentette meg a sokak által várt harmadik stúdióalbumát a Syco / Sony Music gondozásában „MIDNIGHT MEMORIES” címmel.

A „MIDNIGHT MEMORIES” albumon megtalálható a világszerte nagy sikereket elért „Best Song Ever” (http://www.youtube.com/watch?v=o_v9MY_FMcw) című sláger, mely nyár végén VEVO rekordot döntött azzal, hogy a megjelenése utáni első 24 órában a valaha volt legtöbb - összesen 12,3 millió -megtekintést generálta. A kislemez dalhoz tartozó videoklip ezután megnyerte „A Nyár Dala” díjat is a Brooklynban megrendezésre került 2013-as MTV Video Music Video Awardson.

Az album második kislemezdala nemrég mutatkozott be „Story Of My Life” címmel, mely egy vadonatúj világba kalauzolja a rajongókat, hiszen a dalban nemcsak hogy énekelnek a fiúk, de a dalszerzésből is kivették a részüket, így nagyon személyes az üzenete is. A dalhoz forgatott klipet itt lehet megtekinteni: http://www.youtube.com/watch?v=W-TE_Ys4iwM

Azok a rajongók, akik november 25. és december 24. között megvásárolják az új albumot egy hazai boltban és regisztrálnak blokkjukkal egy londoni álomutazást nyerhetnek másodmagukkal a fiúk Wembley Arena beli, júniusi teltházas koncertjükre, valamint egy full HD videokamerát is, melynek segítségével elkészíthetik videonaplójukat az útról a Music Channel tudósítójaként, melyet hazaérkezésük után egy 1D Special adás keretein belül be is mutat majd a TV csatorna. További részletek, játékszabályzat és blokk regisztráció a www.sonymusic.hu/1d oldalon.

2013 ismét egy fenomenális év volt a One Direction számára, akik több mint 100 telt házas koncertet adtak 21 országban legelső, „Take Me Home” című világkörüli turnéjuk keretein belül. Februárban a banda ellátogatott Ghánába a Comic Relief nevű brit jótékonysági szervezettel, és felvették számukra a 2013-as Red Nose Day jótékonysági kislemez dalt is, a „One Way Or Another (Teenage Kicks)”-t is. Ugyanabban a hónapban megnyerték a Globális Sikerekért járó BRIT Awardot is, míg 2013 augusztusában elképesztő 6 Teen Choice Music Awardot vittek haza, köztük a Choice Music Group (a Legjobb Bandának járó) díjat.

A One Direction a mozikban is bemutatkozott múlt héten elképesztő 3D-s koncert-dokumentumfilmjükkel, a One Direction: This Is Us-szal. A film fenomenális siker lett, a brit és amerikai jegybevételi listák élén nyitott több mint 18,4 millió dolláros árbevétellel nyitó hétvégéjén csak Amerikában, és további 14,8 millió dolláros bevétellel világszerte.

2014 elején a One Direction ismét koncertezni indul a „Where We Are” című világkörüli stadion turné keretein belül, elsőként Nagy Britanniában és Írországban, melynek alkalmával 3 este is a Wembley stadionban lépnek fel, valamint további 8 teltházas állomás vár még rájuk.

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles and Louis Tomlinson 2010-ben alapította a One Directiont, és azóta elképesztő sikereket értek el és lojális rajongóbázist építettek szerte a világon. Eddig összesen több mint 32 millió albumot és kislemezt adtak el, és 61 #1 pozíciót értek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése