2013. november 5., kedd

Bruno Mars egy sztriptízbárban zenél

A hamarosan Magyarországon is fellépő Bruno Mars új klippel jelentkezett! A kisfilm ezúttal a Gorilla című dalra készült, mely az énekes legutóbbi lemezén, az Unorthodox Jukebox-on található – és a pletykák szerint Bruno kedvence a lemezről!

Nem csoda tehát, hogy ő és a klip rendezője, Cameron Duddy nagyon komolyan felkészültek a forgatásra. Mivel a helyszín egy sztriptízbár, a munkálatok megkezdése előtt több ilyen szórakozóhelyet is végigjárt a két barát, ám a kutatás nem zárult eredménnyel. – „A keresés vicces volt” – meséli Duddy, aki már a The Lazy Song, a Locked Out of Heaven és a Treasure című dalok klipjeit is rendezte. - „Mikor bementünk 1-1 ilyen helyre, mindenki a lányokat nézte, ám mi inkább a berendezést tanulmányoztuk, hogy inspirációt nyerjünk.” Mivel azonban nem voltak tökéletesen elégedettek egyik helyszínnel sem, végül felépítették a saját bárjukat.

De nem csak a helyszín különleges a filmben: a főszereplő sztriptíztáncosnő szerepére megnyerték a Gettómilliomos című filmben színésznőként is debütáló, korábban modellként ismert Freida Pinto-t. "Mindenképpen híres arcot akartam erre a szerepre, de Freida Bruno ötlete volt, és bár voltak kételyeim, bíztam az ösztöneiben. Végül igaza is lett, a színésznő tökéletesen magáévá tette a szerepet.” Rajta kívül még egy ismert arcot láthatunk a klipben, a – többek között a – Dumb és Dumberből vagy a Carlito útjából ismert Luis Guzman színészt.

Íme a fantasztikus és szexi videóklip, melyet 5 nap alatt már közel négymillióan néztek meg a közkedvelt videómegosztón: http://www.youtube.com/watch?v=AHDtXqjgEj4Bruno Mars 2013. november 7-én lép fel a Papp László Arénában. Az Unorthodox Jukebox már platinalemez hazánkban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése