2013. november 21., csütörtök

A Nine Inch Nails Budapesten!

Büszkén jelentjük be, hogy a világ egyik legjobb koncertzenekara, a Nine Inch Nails 2014. június 19-én a BudapestArénában lép fel!


A NINE INCH NAILS  BEJELENTETTE 2014-ES EURÓPAI KONCERTHELYSZÍNEIT: A BANDA BUDAPESTEN IS LÁTHATÓ LESZ JÚNIUS 19-ÉN!
A Nine Inch Nails bejelentette 2014-es turnéjának részleteit. A koncertkörútnak Budapest is része, a csapat harmadik magyar fellépésére 2014. június 19-én kerül sor a BudapestArénában! A turné az óriási népszerűségnek örvendő új album, a Hesitation Marks megjelenését követi.

A budapesti koncertre belépők november 26-án 10 órától kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. Előzetes jegyvásárlásra a regisztrált rajongói klubtagoknak már most lehetőségük van, egészen november 26-án reggel 9 óráig a tour.nin.com oldalon keresztül. A klubtagság ingyenes.

A Trent Reznor által alapított csapat nemrég jelentette meg öt évnyi kihagyás után új lemezét, a Hesitation Marks című anyagot, amelyet a Spin "Reznor legfontosabb művészi kinyilatkozásának " nevezett, a Rolling Stone magazin pedig "az egyik legjobb Trent Reznor alkotás"-ként definiálta kritikájában.

A Nine Inch Nails híres arról, hogy a világ legjobb élő koncertjeit képesek produkálni, jelentős részük volt az ipari zene előremozdulásában és erősen befolyásolták az elektronikus zene fejlődését. Lemezeik - Pretty Hate Machine (1989), Broken (1992), The Downward Spiral (1994) valamint a With Teeth (2005) - forradalmasították a digitális hangfelvételeket is. Több mint 30 millió albumot adtak el, olyan emlékezetes slágerlistavezető dalokat produkálva, mint a The Hand That Feeds, az Only, az Every Day Is Exactly The Same és a Survivalism. A filmzenék területén is sikerült maradandót alkotnia Trent Reznornak, Atticus Ross szerzőtársával együtt Oscar-díjat is nyertek, s olyan mozisikerekhez járultak hozzá, mint a The Social Network és a Tetovált lány. A Nine Inch Nails részletesebb története a http://thehistory.nin.com/ oldalon található.

WWW.NIN.COM
https://www.facebook.com/ninofficial
https://twitter.com/nineinchnails

További részletek a budapesti koncert kapcsán:
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése