2013. november 21., csütörtök

Himnuszt írt az X-Faktor nyertes Kocsis Tibi

Immár hivatalos, hogy Kocsis Tibi dala lett a Juventus Rádió új reggeli műsorának himnusza. A Juventus Rádió reggeli műsorának hallgatói már tudják, mire ébrednek minden hétköznap.

A Helló Budapest! még október elején intézett felhívást zenészekhez, zenekarokhoz és minden vállalkozó kedvű hallgatóhoz. A pályázat egyetlen fontos kitétele az volt, hogy a szövegben szerepeljen a műsor címe: vagyis a Helló Budapest!. Nem volt stílusbeli megkötés, ami nagyban szerepet játszhatott abban, hogy több tucat profi, vagy kevésbé profi, de annál lelkesebb felvételt juttattak el a rádióhoz az egy hónapos válogatás ideje alatt. A több tucatnyi pályaműből végül 12-t választottak a Juventus munkatársai, melyeket a hallgatók elé tártak, többek közt olyan előadóktól, mint az egykori Megasztáros Szabó Eszter és Kontor Tamás duó, Jamie Winchester, vagy épp Weisz Viktor, valamint a verseny győztese: Kocsis Tibó.

Az online szavazatokat a Juventus vadonatúj műsorának reggeli műsorvezetői: Fömötör Márti és Esperes Ákos, illetve vendégeik, Kiki, az Első Emelet énekese, és Zsolt, egy hűséges és szerencsés Juventus hallgató összesítették élő adásban.

A meglepett, és rendkívül boldog nyertes az eredményhirdetés után élőben mondta el a hallgatóknak: Nagyon boldog, hogy ő nyert, a győztes dal pedig természetesen következő lemezére is felkerül. Emellett a dalból már készülnek a szignálok is, amelyek a hamarosan naponta köszöntik majd a Helló Budapest! hallgatóit a Juventus 103,9-en.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése