2013. november 20., szerda

Robbie Wiiliams Budapesten!

Büszkén jelentjük be, hogy Robbie Williams új, Swings Both Ways Live elnevezésű turnéjának Budapest is része lett, a világ egyik legnépszerűbb énekese 2014. április 25-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!

Örömmel tudatjuk a rajongókkal, hogy Robbie Williams új turnéja Budapesten is megáll 2014. április 25-én a BudapestArénában!

Robbie Williams - egyedi showman és pop ikon. Egyike a legnagyobb előadóknak, egy művész, aki küldetésének tekinti, hogy szórakoztasson bennünket. Több mint 57 millió eladott albumával és 11 millió kislemezével egész karrierje során rekordokat döntött. Kilenc angol slágerlista vezető albuma egyúttal azt is jelenti, hogy ő a legtöbb lemezt eladó énekes az angol történelemben.

És éppen most jelenteti meg a tizediket Swing Both Ways címmel.

Egyik legsikeresebb albumának, a 2001-es Swing When You're Winning egyenes folytatásaként az új lemez is klasszikus slágerek feldolgozásából, új dalokból valamint duettekből áll, amelyeket olyan sztárokkal énekel együtt mint Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson, Olly Murs és Rufus Wainwright.

"Mindenekelőtt egy swing albumot akartam csinálni, de csak azért, mert pont azt akartam csinálni. Mindig is tudtam, hogy fogok még ebben a stílusban lemezt készíteni és most érkezett el a tökéletes időpont hozzá. Élvezem a szórakoztatóipart, élvezem az életemet, a tudatot, hogy hol tartok éppen és azt, hogy minden lemezmegjelenésem egy-egy különleges alkalom. Ez az album egyfajta óda és szerelmes pillantás egy olyan korszak felé amelyben nem lehettem ott... pedig nagyon szerettem volna, s ezért érzem még mindig, hogy valamilyen módon kapcsolódnom kell hozzá. Úgy terveztem, hogy az új album ugyanolyan lesz, mint az előző volt - de rá kellett jönnöm, hogy mégsem ez az amit igazán szeretnék most. Ez az anyag más lett - nem csak feldolgozások vannak rajta, hanem olyan dalok amelyeket meg akartam mutatni a világnak, s talán olyan szerencsésnek lenni, hogy az emberek életének részévé válhatok általuk. Tehát ez nagyon hasonló az előző swing albumhoz és nagyon más is - remélhetőleg megkezdem az ábrándok gyártását a világ számára!" - nyilatkozta Robbie új anyaga kapcsán szeptemberben.

16 BRIT Awards és számtalan nemzetközi zenei díj tulajdonosa, többek között Echo, TMF és MTV Music Awards szobrocskák is díszítik otthonát. Ő tartja a leggyorsabb koncertjegy fogyási rekordot is a Guiness Rekordok könyve szerint. Ő az első énekes, akinek minden albuma slágerlistavezető tudott lenni az Egyesült Királyságban. Már most egy legenda.

Hölgyeim és Uraim: Robbie Williams újra útnak indul, hogy a Swing Both Ways Live turnéval a következő év egyik legnagyobb showját produkálja. Ne hagyják ki!

A budapesti előadásra jegyek először a hivatalos rajongói klubtagok számára lesznek elérhetők december 4-től.

Hivatalos Robbie Williams VIP csomagok kizárólag a www.markbutler.co.uk oldalon keresztül vagy a +44(0)207 603 6033 telefonszámon rendelhetők.

A hivatalos jegyértékesítés december 6-án reggel 9 órától indul a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. 5 különböző kategóriájú ülőjegy valamint kiemelt- és normál állójegyek lesznek elérhetők az április 25-i, BudapestArénában megrendezésre kerülő koncertre.


A teljes turné és belépőjegyei, valamint a rajongói klubtagság kapcsán további információk a www.robbiewilliams.com oldalon

A budapesti koncert kapcsán további információk:
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése