2013. november 5., kedd

Celine Dion - "Loved Me Back To Life"

A többszörös-platinalemezes és ötszörös Grammy-díj győztes zenei legenda, Céline Dion “Loved Me Back To Life” címmel 2013. november 4-én jelenteti meg első angol nyelvű albumát 6 év után, a Columbia Records / Sony Music gondozásában. Az album standard és 2 bónusz dallal illetve képeslapokkal kiegészített deluxe változatban is megjelenik, utóbbi exkluzívan a Shopline.hu-n lesz megrendelhető Magyarországon.

Azok a rajongók, akik a www.shopline.hu/celinedion oldalon vásárolják meg a kanadai díva új albumát november 17-ig egy koncerttel egybekötött párizsi hosszú hétvégét is nyerhetnek a csodálatos új album mellé. További részletek és játékszabályzat a fenti oldalon.

Az album teljes egészében meghallgatható ingyenesen, exkluzívan a www.shopline.hu/celinedion oldalon hétfőig.

A „Loved Me Back To Life” lehetőséget biztosított Dionnak, hogy olyan rendkívüli producerek és dalszerzők csapatával dolgozzon együtt, mint Ne-Yo, Diane Warren, Tricky Stewart, Stevie Wonder, Eg White (Adele producere), Daniel Merriweather, Babyface, Audra Mae Butts, a Play Production, Eman, Janis Ian, Danny Mercer, Andrew Goldstein, Shaffer Smith, Jessi Alexander, Tommy Lee James, Corporal, Sauce, Kyle Townsend, Dana Parish, Andrew Hollander, Aaron Pearce, Kuk Harrell és Walter Afanasieff. Az album első kislemez- és egyben címadó dalát Sham & Motesart, valamint Sia írta. Ezen felül Ne-Yo és Stevie Wonder hihetetlen tehetségüket Dion duett partnereként is megosztják velünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése