2013. november 7., csütörtök

Violetta – a tini szappanopera

A Disney Csatorna új, első európai és latin-amerikai koprodukcióban gyártott sikersorozata

November 11-én, hétfőn 18.05 órakor végre a magyar nézők is megismerhetik a sorozatot, amely mindenhol, ahol bemutatkozott, elsöprő sikert aratott. A Violetta című sorozatban bepillanthatunk egy gyönyörű hanggal megáldott, elbűvölő tini lány titkos naplójába, amelyben megírja kalandos mindennapjait, vágyait és az első szerelmek történetét. Családi titkok, barátság, ármány, cselszövés, szerelem, magával ragadó dallamok és tehetséges színészek várnak rád ebben az új sorozatban. A bemutatkozó évad után a második széria igazi bombasiker volt többek között Olaszországban, ahol a 380 moziban vetített premier epizódot 2 nap alatt többen nézték meg, mint A Nagy Gasby-t. 


A történet

Violetta Castillo (Martina Stoessel) egy tehetséges tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Régi-új otthonában hűséges barátokra lel, rátalál az igaz szerelem, felfedezi a zene iránti rajongását, miközben megküzd a felnőtté válás nehézségeivel és fájdalmaival.

Violettát csodálatos hanggal ajándékozta meg a sors, de ő erről mit sem sejt. Tehetségét édesanyjától, a híres musical színésztől örökölte, aki egy tragikus autóbalesetben elhunyt, mikor Violetta még gyerek volt. Édesapja Germán (Diego Ramos – Vadangyal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár), sikeres üzletember, aki bár szigorú és mindentől túlságosan óvja a lányát, nagyon szereti őt. Éppen ezért titkolja Violetta előtt művész édesanyja történetét, mert attól tart, lánya is ugyanarra a sorsra jut. Pontosan tudja, hogy lánya tehetséges, ezért zongorára járatja, de az énekléstől és a színház világától igyekszik távol tartani. Germán azt gondolja, ha már-már elszigetelten neveli lányát a házában, minden luxussal körülvéve, távol tudja tartani az általa veszélyesnek gondolt művészvilágtól.

Amikor azonban Violetta visszatér Buenos Airesbe, élete fenekestül felfordul. Angie, az új nevelőnője segítségével belép a Stúdió 21 nevű, exkluzív és neves Művészeti Akadémiába, ahol a legtehetségesebb fiatal művészek tanulnak. Szenvedélyévé válik a zene, először lel igaz barátokra, többek között Tomásra és Leóra, akik ugyan szöges ellentétei egymásnak, mégis mindkettőjük iránt érezni kezd valamit. És a kalandos bonyodalmak csak ekkor kezdődnek…

A Disney Csatorna új sorozata egyszerre drámai, vicces, romantikus, mindemellett pedig különleges és erős zenei produkció is, amelyben Argentinból, Brazíliából, Olaszországból, Mexikóból és Spanyolországból érkező tehetséges színészek kaptak szerepet. https://www.youtube.com/watch?v=hiz1Rl7xg34



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése