2013. november 27., szerda

JANICSÁK VECA – SZOMBATON DUPLA SZIMFONIKUS KONCERT

 
2013. november 30-án 17:00 és 20:30 órai kezdettel Janicsák Veca a RaM Colosseumban a nagy érdeklődésre való tekintettel 2 előadást is ad új, szeptemberben megjelent, listavezető albumának dalaira és legnagyobb slágereire épített szimfonikus koncertjéből.

Vecáék október 8-án kezdték meg a nagyzenekari próbákat, melyről a SONY HDR-MV1 zene- és video rögzítő HD kézikamera tesztjének keretében zseniális élő videok készültek:

http://www.youtube.com/watch?v=52HI0M43MgQ

http://www.youtube.com/watch?v=Ol3kQjGrCVw

A szimfonikus zenekari átiratokat az Artisjus-díjas Szűcs Norbert készítette és a Dohnányi Zenekar kiválóságaiból összeállított zenekar szólaltatja majd meg 2013. november 30-án 17:00 és 20:30 órai kezdettel. Természetesen a szimfonikus zenekar mellett Veca rock zenekara is közreműködik a dupla koncerten. A műsorból az Édes szavakkal című új album dalai mellől nem hiányozhatnak Veca nagy slágerei és a karrierdefiniáló feldolgozások sem. A dupla előadás igen komoly terhet ró Vecára és a zenekarokra, de a nagy érdeklődésre való tekintettel október közepén a szervezők kénytelenek voltak meghirdetni a második – délutáni – előadást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése