2013. november 5., kedd

Kelly Clarkson - "Wrapped In Red"

A Grammy-díjas Kelly Clarkson “Wrapped In Red” címmel jelentette meg karácsonyi albumát október 28-án

A Grammy-díj győztes, többszörös platinalemezes előadó, Kelly Clarkson megjelentette első karácsonyi albumát “Wrapped In Red” címmel október 28-án. Az albumon hallható néhány vadonatúj azonnali klasszikus, mint például az első kislemez, az “Underneath The Tree” (http://www.youtube.com/watch?v=ks4xy_HVD9I), vagy a címadó “Wrapped In Red”, valamint olyan karácsonyi kedvencek, mint a “Have Yourself A Merry Little Christmas”, a “Blue Christmas”, a “Run Run Rudolph”, a “Please Come Home For Christmas” és sok más.

Az album első kislemezdalát, az “Underneath The Tree”-t, Kelly közösen írta a slágergyáros/producer Greg Kurstinnel, míg a producer feladatokat szintén Kurstin látta el. Kelly Kurstin munkájának nagy rajongója lett, miután ő volt az egyik partnere a Grammy-díj nyertes “Stronger” című album elkészítésénél is. Kelly és Greg ketten egy friss, aktuális hangzást vittek ebbe az új ünnepi zenébe, mellyel biztosították, hogy a dalok egyszerre legyenek nagy slágerek és örökzöld ünnepi kedvencek egyaránt.

Kelly így nyilatkozott róla: “Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy kiadhatom az első karácsonyi albumomat. Tökéletesen imádom a karácsonyi zenéket, és teljesen felvillanyozott, hogy ilyet írhatok és vehetek fel. Alíg várom, hogy mindannyian hallhassátok!”

Clarkson nemrég indította el a Honda Civic turnét a Maroon 5-val augusztus 1-én St. Louisban, Missouriban. A turné október 6-án ért véget a kaliforniai Los Angelesben a Hollywood Bowlban.

Azóta, hogy 10 évvel ezelőtt Kelly Clarkson a zene világába lépett, 5 stúdióalbumot („Thankful”, „Breakaway”, „My December”, „All I Ever Wanted”, „Stronger”) és 1 Greatest Hits albumot jelentetett meg, melyekből 20 milliónál is több példány kelt el világszerte. 10 millió lemezt adott el az Amerikai Egyesült Államokban és 10 olyan slágere jelent meg, mely a Billboard Hot 100 Singles chart első 10 helyezettje közé került. 3 Grammy-díj, 4 American Music Award, 3 MTV Video Music Award, 2 Academy of Country Music Award, 1 Country Music Association Award és 12 Billboard Music Award büszke tulajdonosa. Legutóbbi albuma, a „Stronger” a Billboard Top 200-as listán és a Digital Albums Charton egyaránt a 2. helyen debütált, azóta pedig az R.I.I.A. nyilvántartása szerint elérte a platina státuszt, és megnyerte a “Best Pop Vocal Album” Grammy-díját. A korong olyan slágereknek adott helyet, mint a „Mr. Know It All” és a „Stronger (What Doesn’t Kill You”), mellyel Kelly sorban 9. és 10. Top 10-es sikerét érte el. A „Stronger (What Doesn’t Kill You)” című nóta a Billboard Hot 100-as listájának #1 pozícióját két egymást követő héten megőrizte, (összesen 3 héten át volt az élen), és ezzel ez a dal lett Kelly 3. #1 debütálása a Hot 100-as listán a 2002-es „A Moment Like This” és a 2009-es „My Life Would Suck Without You” után. Kelly a közelmúltban mutatkozott be mentorként az amerikai ABC csatorna Duets című műsorában, valamint vendég mentorként a szintén amerikai NBC csatorna The Voice című műsorában. Clarkson tavaly jelentette meg “Greatest Hits – Chapten 1” című válogatását, melyen 3 vadonatúj dal szerepelt, köztük az aktuális kislemezdal, a “People Like Us”, valamint legnagyobb slágerei. Kelly nemrég egy country kislemezt is megjelentetett “Tie It Up” címmel, mely jelenleg is egyre feljebb jut az amerikai Country slágerlistákon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése