2013. november 5., kedd

Megizzasztották Iszak Esztit

Indul a Topmodell leszek új évada a VIVA TV-n

Fellépni a világot jelentő deszkákra, menő ruhákban divatlapok fotósai előtt pózolni – fiatal lányok milliói álmodnak hasonló jövőről. A VIVA TV hétfőtől csütörtökig, 19:00-ás kezdéssel vetíti a Topmodell leszek vadonatúj, itthon még nem vetített részeit, amelyben feltörekvő szépségek küzdenek meg a világhírnévért. Iszak Eszti, aki karrierjét a műsor magyar verziójában kezdte, korábban rengeteget nézte a Tyra Banks által vezetett realityt, sőt a verseny kedvéért még katonai kiképzésben is részt vett.

A Topmodell leszek első néhány évadának nagy rajongója voltam, rengeteget néztem a műsort. Érdekelt a modellkedés, és ez volt az első olyan, idehaza is nézhető sorozat, ami komolyabb betekintést adott ebbe a világba.”- mesélte Eszti, aki néhány évvel ezelőtt modellként már bejárta a fél világot, többek között Kínában, Japánban, Milánóban és Thaiföldön is dolgozott, olyan minőségi lapokban szerepelt, mint a Harper’s Bazaar. „Elsősorban azonban ez egy reality. A Topmodell leszek a lányok közti intrikákról szól, arról, hogy nem mindig vidám közeg a divatszakma. Ennek ellenére azok a fiatalok, akik meg szeretnének ismerkedni ennek a világnak az alapjaival, esetleg a profi fotózással, az ehhez szükséges profi hozzáállást megismerhetik a műsorból.” – tette hozzá Eszti, akinek kedvenc modellje a dán Daphne Groeneveld.


Arra a kérdésre, hogy mennyire volt elégedett a műsor hazai verziójával, Eszti így válaszolt: „Nyilván az amerikai széria Tyra Banksszel az igazi, de a magyar Topmodell leszek is megtette azt, amit az ehhez hasonló realityktől elvárnak az emberek; szórakoztatott. Intrikákban nem volt különösebben részem, sőt, ott ismertem az egyik legjobb barátnőmet, Katát, aki szintén részt vett a műsorban és akivel később sokáig lakótársak is voltunk. Négy fotózáson vettem részt a műsor során, a sorozatok közül talán a páros fotózás volt a kedvencem, azelőtt még csak hasonlóban sem volt részem” – árulta el a csinos műsorvezető, aki a magyar Topmodell leszek műsorában még egy katonai kiképzésben is részt vett. „Izzasztó kihívás volt a kiképzőtábor, az biztos! Hajnalban keltettek minket és egész délelőtt kúsztunk-másztunk, de mindenki jól bírta a gyűrődést”

Az amerikai Topmodell leszek Amerika egyik legnézettebb műsora, a tengerentúli női nézőközönség igazi kedvence. De hogy az új évadban ki nyeri a sztárszerződést és ki kerül bele az olasz Vogue-ba?Kiderül a Topmodell leszek vadonatúj részeiben!

Hétfőtől csütörtökig 19:00-tól Topmodell leszek új részek csak a VIVA műsorán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése