2011. november 11., péntek

Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour

Egy rendkívüli élő koncert, amely meghódította a világot: a Grammy-díjas popdíva életre keltett egy különleges mixet rajongói kedvenc slágereiből, valamint "Femme Fatale" című legutóbbi lemezének vadonatúj dalaiból - mindezt Torontóban, teltház előtt, az idei "Femme Fatale Tour" keretein belül. A színpadon elképesztő előadással, őrjítő tánckoreográfiával és lenyűgöző jelmezekkel emelte Britney a "Femme Fatale"-élményt elképzelhetetlen magasságokba. Az élő koncerten 20 dalról készült felvétel, így Britney rajongói a világ minden pontján átélhetik a "Femme Fatale"-érzést.

Britney Spears a poptörténelem egyik legünnepeltebb művésze. Kicsit több mint egy évtized alatt közel 70 millió lemezt adott el világszerte, ezzel pedig a SoundScan adatai szerint ő minden idők 4. legtöbb lemezt eladó énekesnője Amerikában. Ám semmi - amit a Grammy-díjas énekesnő valaha csinált - sem tudta igazán felkészíteni a rajongókat arra a sokszínű, innovatív és szexi előadásra, amit Britney-nek köszönhetően a "Femme Fatale" című, sorrendben a 7. stúdióalbumán vagy az azt követő "Femme Fatale Tour" DVD-jén láthatunk és hallhatunk.

Az albumon - mely az USA-ban már elérte a platina státuszt - olyan slágerek kaptak helyet, mint a "Till The World Ends", az "I Wanna Go" a "Criminal" vagy a "Hold It Against Me". Utóbbi nóta a Billboard Hot 100-as listájának élén debütált, ezzel pedig Britney egyike lett annak a mindössze néhány előadónak, aki 1-nél több dalával debütált a Billboard listájának 1. pozíciójában.

A zajos sikerű és vadítóan energikus "Femme Fatale Tour"-ról - mely Észak-Amerikából idén nyáron indult világszerte hódító útjára - a Rolling Stone magazin a következőket írta: "Eddigi legmutatósabb, legdinamikusabb és legszórakoztatóbb produkciója." Többek között a következő elismeréseket tudhatja magáénak Britney és "Femme Fatale" című korongja: 2011-es Billboard Music Awardot nyert "Favorite Hot 100 No.1 Song" kategóriában a "Hold It Against Me" című dal, "Favorite Billboard 200 No 1. Album" kategóriában a "Femme Fatale" című korong, a legjobb videó kategóriában az "I Wanna Go" című sláger klipje, míg a legjobb turné kategóriában a "Femme Fatale Tour".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése