2011. november 8., kedd

Peller Mariann vörös szépséggé változott!



Kolibri jégszobrok, kirakatban játszó zenekar, pink szőnyeg, hatalmas szappanbuborékok és még nagyobb tömeg. Lakatos Márk megnyitotta Makeover Szalonját, a nem mindennapi bulin Peller Mariann teljesen új külsővel mutatkozott be. Az ÖsszeEsküvők műsorvezetője a sztár stylist és csapata segítségével vörös, hullámos hajjal, visszafogott sminkkel, vibráló, zöld ruhában állt a nagyközönség elé.

Különleges estén nyitotta meg kapuit a Lakatos Márk Makeover Szalon. A Vörösmarty téren, a kirakatban zenélt Fehér Balázs, a Carbonfools énekese a csapat gitárosával, valamint a szalon előtt Ladányi Andrea táncos-koreográfus különleges előadással nyűgözte le az érkezőket. Lakatos Márk sok éves álmát váltotta valóra az üzlet megnyitásával.

„Az elmúlt évek során a televíziós műsoraimban nagyon sok hölgyet és urat alakítottam ár. Egyre többen lettek, akik szerettek volna az élmény részesei lenni, ehhez már a televízió kevés volt. Ezért megálmodtam ezt a helyet, ahol exkluzív, de intim körülmények között szépülhetnek az arra vágyók. Az első vendégünk az édesanyám volt, akit négy éves korom óta öltöztetek különböző eseményekre.” – árulta el Lakatos Márk. –„Peller Mariann átalakulásával nyitottunk meg a szalont. Ő az, aki megtestesíti azokat a hölgyeket, akiket a későbbiekben várunk. Intelligens, érzékeny nő, akinek sok elvárásnak kell megfelelnie. Mi abban segítünk neki, hogy ezekben a helyzetekben magabiztos legyen, és mindig szeresse magát.” – tette hozzá a népszerű és elismert stylist.

A TV2 műsorvezetője hatalmas változáson ment át, szőke frizuráját vörös fürtökre cserélte, bár magától sosem vállalkozott volna ilyen nagy átalakulásra.

„Nagyon jó csapat vett „kezelésbe”. Nem csak arra figyeltek, hogy jól nézzek ki, hanem a lelkemre is, ami nagyon fontos, főleg ha egy ilyen átalakulásról van szó. Elégedett vagyok a végeredménnyel, bár először ódzkodtam a hajszínváltozástól. Nem nagyon szerettem volna, de Márknak határozott, komoly elképzelései voltak a külsőmet illetően. Végül ebben a vöröses hajszínben egyeztünk meg, ami nagyon tetszik. Egyre jobban kezdem a magaménak érezni, úgyhogy most egy ideig biztosan ilyen is marad a frizurám.” – mondta Mariann.

Az eseményen Márknak és tulajdonostársainak, Hámori Barbarának és Tóth Hajnalkának olyan sztárok gratuláltak, mint Andy Vajna, Gryllusz Dorka, Tatár Csilla valamint Fésűs Nelly. A vendégeknek Segal Viktor és Gianni készített különleges „makeover” falatkákat. Mivel Márk pezsgőlovag, ezért a jeles alkalmon mással nem is koccinthatott volna az ünneplő közönség, mint a buborékos itallal.


Peller Mariann, Márk és Tatár Csilla


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése