2011. november 29., kedd

Sztárok a pácban

Zseniális párosításokat és parádés főzőmutatványokat láthatnak hétköznap esténként a nézők a Tv Paprika új, Sztárok a pácban című főzőshowjában. Szombatonként pedig mindig az aktuális hét legjobb pillanatai kerülnek adásba.






November 29.(kedd) 22:05

Harsányi Levente vs. Balázs Klári – Az örök kamasz és a póker nagyasszonya!

Este a Tv Paprikán nem csak az derül ki, hogy a mókamester és az énekesnő közül ki készíti el jobban a báránykebabot, hanem az is, hogy Levi manapság inkább eszik új hobbijának, a horgászatnak köszönhetően halat, mint vöröshúst. Klárikáról pedig egyebek mellett azt is megtudhatjuk, hogy bizony szociálisan igen érzékeny. A műsorban elmeséli, hogy egyik, Gyuritól kapott és nem éppen olcsó karóráját felajánlotta egy beteg gyermekek javára megrendezett árverésen. Hogy a párbajt a húspálcikákkal marokkózó Levi, vagy a póker nagyasszonya Klárika nyeri meg, arra kedden este fény derül a Sztárok a pácban arénájában.

November 30. (szerda) 22:05

Csepregi Éva vs. L.L. Junior – Kezdő a haladó ellen!

A Sztárok a pácban konyhai viaskodásában ezúttal egy ízig-vérig kezdő méri össze az erejét egy évtizedes tapasztalatokkal rendelkező haladóval. Bár az erőviszonyok nem kiegyenlítettek, L.L. Junior bátorsága határtalan, Csepregi Éva pedig még Bede Robit is leiskolázta a hagymaaprításban. No de ennél többet nem is árulunk el, hiszen aki kíváncsi a részletekre, és arra, hogy vajon kinek a csirkehúspogácsája illetve sárgadinnyés avokádó salsája lett finomabb, annak nem kell várnia holnap hajnalig, mert ma, azaz szerdán este minden kiderül.

December 1. (csütörtök) 22:05

Ganxsta Zolee vs. Szasza – Mikor tekerjük meg a füvet?

Természetesen a füves kérdés Zolee szájából hangzik el, és kizárólag csak a citromfűre vonatkozik. A kisgyermekes, agyontetovált családapák konyhai küzdelmük során császármorzsát készítenek gyümölcsraguval. Zolee mozdulatai amatőrségről árulkodnak, Szasza viszont annál inkább gyakorlottnak látszik, de nem csak a főzésben, hanem a pimaszkodó „döglégy” viselkedésének kezelésében is. Ezen kívül Szasza a gyógynövények területén való tájékozottságával is meglep minket az esti Sztárok a pácban során.

December 2. (péntek) 22:05

Beleznay Endre vs. Magyar Attila – A tojást el kell ültetni, hogy kikeljen!

Mondja Beleznay Endre a Sztárok a pácban című műsorban, feltárva a nézők előtt széles biológiai ismereteit. Magyar Attila viszont ennél azonban már sokkal gyakorlatiasabb tudással rukkol elő, amikor konyharuháját fejére köti, mondván, hogy nehogy az ételbe hulljon a haja…
Nyuszómuszónak és a Szőke Kóla főszereplőjének köszönhetően, lesz ezen az estén minden: Szovjetúnió térkép a serpenyőben, szalaggyakorlat a konyhában, és sok-sok móka és kacagás.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése