2011. november 5., szombat

Tabáni István: Érzés

Tabáni István pályafutása a legékesebb bizonyíték arra, hogy egy országos tehetségkutató verseny győztese nem a szerencsének, hanem a tehetségének köszönheti a diadalt. Mára hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb énekesévé vált nagy és hűséges rajongótáborral.

Tabáni István korábbi lemezein is tisztelettel adózott választott mestereinek, a mostani “Érzés” című albumárak anyagát pedig teljes egészében Máté Péter dalaiból válogatta értő gondossággal és szeretettel. Nem túlzás, ha kijelentjük: ő viszi tovább Máté Péter örökségét. A közelmúltban több koncertet is adott Máté Péter egykori zenekarával, a ma is működő Főnix együttessel, amelynek tagjai ezen az albumon is közreműködnek.

Tabáni István Érzés című lemeze nem nosztalgia-kiadvány, István a saját zenei világának köntösébe öltöztette az örök érvényű Máté Péter dalokat, mint a címadó “Érzés”, az időtlen “Hull az elsárgult levél” vagy az eddig kevésbé ismert “Engedj el” című slágereket.

1 megjegyzés:

  1. 2011. november 17-én 19 órától dedikálással egybekötött közönségtalálkozó lesz a JAM Pub-ban, ahol István bemutatja új albumát.

    Sok szeretettel várnak mindenkit!

    VálaszTörlés