2011. november 5., szombat

DISTURBED: The Lost Children

A többszörös platinalemezes hard rock zenekar, a Disturbed első B-oldalas gyűjteménye, a The Lost Children 2011. november 8-án jelenik meg a Reprise Records gondozásában. A kiadványon egy eddig kiadatlan dal, a “Mine” is helyet kapott, de felkerült a “3” című szám is, amely áprilisban kizárólag a zenekar weboldaláról volt letölthető, és melynek bevétele a Damien Echols Defense Fund alapítvány számára lett átutalva, az azóta kiszabadult, West Memphis Three néven elhíresült, koholt vádakkal börtönbe juttatott 3 férfi kiszabadítását támogatandó. Egy harmadik dal, a “Hell” pedig a 2005-ös Ten Thousand Fists UK Tour Edition bónusz felvétele volt, most pedig ez az album beharangozó kislemeze.

A további dalok: a “God of the Mind” és az “A Welcome Burden” a zenekar bemutatkozó albuma, a The Sickness 2010-es újrakiadásán szerepelt; a “Monster”, a “Two Worlds” és a “Sickened” szintén a Ten Thousand Fists UK tour edition-ön; a “Run” a 2008-as Indestructible limitált példányszámú kiadásán; a “Parasite” pedig az Indestructible japán kiadásán.

A zenekar legutóbbi albuma, az Asylum Amerikában aranylemez lett, nemzetközi lemezeladásai meghaladják a 12 millió albumot és a 6 millió digitális kislemezt. Az Asylum volt a Disturbed negyedik stúdióalbuma, mely a lemezeladási lista első helyén nyitott, és ezt a bravúrt eddig csak 2 másik rockzenekar tudta elérni: a Metallica és a Dave Matthews Band.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése