2011. november 14., hétfő

Bagosi Alexa búcsúzott

 RTL Klub\Bársony Bence

A díjnyertes dalok éjszakáján Bagosi Alexának fejeződött be a verseny az X-Faktor 2011-ben. A 21 éves debreceni tehetségnek Lil. C-vel kellett párbajoznia.

Az ötödik élő showban a fiatal tehetségek díjnyertes dalokkal álltak a nézők és a mentorok elé. A még versenyben lévő 8 tehetség mellett egy régi ismerős is visszatért az X-Faktor színpadára. A 2010-es X-Faktor dívája, az idei Eurovíziós Dalfesztivál döntőse, Wolf Kati adta elő ugyanis a Vár a holnap című új slágerét.

Még az eredményhirdetés előtt tett szenzációs bejelentést Ördög Nóra: az RTL Klub 2012-ben is keresi a tehetségeket, így jövőre is lesz Csillag Születik, melyben a bájos műsorvezető új társat kap, akinek kiléte egyelőre titok.

Az eredményhirdetésen a Rocktenors tagjain látszott a leginkább, hogy mennyire izgulnak, hisz Ők a legutóbbi négy adásban háromszor is párbajozni kényszerültek. Ezúttal azonban nem nekik kellett újrázniuk, mivel a nézők szavazati alapján Bagosi Alexának és Lil. C-nek kellett meggyőznie a mentorokat, hogy ott a helyük a tehetségkutató további adásaiban is. Lil. C-re csak Nagy Feró, míg Alexára Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Geszti Péter szavazott, így a 21 éves debreceni tehetségnek fejeződött be a verseny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése