2011. november 8., kedd

Őrült bejelentést tett a KFT


Különleges titokról lebbentette fel a fátylat a KFT, a tőlük megszokott abszurd humorral fűszerezett sajtótájékoztatón. Elárulták, azért kapta decemberi nagykoncertjük az Ufóshow nevet, mert ők valójában asszimilálódott földönkívüliek. A Betelguese nevű csillagról jöttek, pontosan 30 évvel ezelőtt.

Az űrbéli hangulatú sajtótájékoztatón a Planetáriumban, a KFT újabb őrült történetekkel szórakoztatta a közönséget. A zenekar tagjai azért hagyták el otthonukat, a Betelgeuse nevű csillagot, mert betelt gőzzel és nem szóltak jól a hangszereik. Bornai Tibor, az együttes billentyűse elárulta, régóta tetszik nekik a bolygónk.
„Először csak időnként, kutató módban látogattunk a Földre, de 1981-ben véglegesen itt maradtunk, disszidáltunk. – mesélte nevetve Bornai.

Laár András egy régi fotón mutatta be, milyen is az igazi arcuk.
„Mindenki azt gondolja, hogy emberek vagyunk, pedig nem. Sőt, az eredeti arcszínünk az a fehér, amiről mindenki azt hitte, hogy festve van.” - tréfálkozott az énekes.

II. Lengyelfi Miklós azt is elmondta, a decemberi Ufóshow nagykoncert helyszínét, a Papp László Budapest Sportarénát is nekik köszönheti Magyarország.
„Papp László egyszer azt mondta az edzőjének, nagyon szeretne egy Arénát. Az edző hitetlenkedve annyit mondott, akkor lesz neked Arénád, ha leszállnak az ufók! Most már elárulhatjuk, mi hallottuk a bokszoló kérését. Az Aréna egy űrhajó, amivel a földre jöttünk. Az előző 1999-ben leégett, helyette hoztunk egy sokkal szebbet! – tette hozzá a zenekar basszusgitárosa.

Márton András elárulta, hogy a koncerten szokatlan hangszerek is megszólalnak majd. A különleges estén felcsendül több lézerhárfa, és játszani fognak egy meta-instrument nevű eszközön, amiből csak néhány darab létezik a világon.

A KFT a sok tréfa után kicsit komolyabbra is fordította a szót. Bejelentették, hogy december 28-án, a jubileumi nagykoncerten az elmúlt 30 év legsikeresebb dalait játsszák majd, több mint két órában, óriási kivetítők előtt. Felcsendül néhány új szerzemény is, valamint tömegeket megmozgató színpadi jelenetekre is számíthat a közönség. (Forrás: Red Lemon)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése