2011. november 5., szombat

Dukai Regina és Bódi Sylvi nem bánja, ha a körmükre néznek


A Sugarbird lányok trendet teremtenek

A Covergirls két oszlopos tagját, Dukai Reginát és Bódi Sylvit is elérte az olaszországi divathullám. A modellek úgy döntöttek, nem bajlódnak tovább a körömfestéssel, hanem egy sokkal gyorsabb és kényelmesebb módszerrel varázsolnak maguknak gyönyörű kezeket.

Dukai Regina és Bódi Sylvi minden apró részletre odafigyel, ha a megjelenéséről van szó. A két csinos modell számára a makulátlan külső mellett azonban a kényelem is fő szempont. Legyenek akár a sípályán, egy fotózáson, vagy éppen egy esti buliban. Ráadásul nemcsak a sminkjüknek és a frizurájuknak, de a kezüknek is tökéletesnek kell lennie.
„A szem és a kéz az, amin az idő múlásával először meglátszanak az öregedés jelei. Ugyan még csak 30 éves vagyok, de régóta tudatosan odafigyelek arra, hogy a kezeimet ápoljam. Ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy a körmeim mindig szépek legyenek. Ezért örülök annak, hogy rátaláltam egy olyan körömdekorációs módszerre, amellyel néhány perc alatt tökéletes kezeket varázsolhatok magamnak. Választhatok sportosabb stílust a wakeboardozáshoz, de elegánsat is az esti bulihoz” - mesélte Sylvi.

Dukai Regina amikor csak teheti az olasz élvonalban focizó kedveséhez utazik. A bájos modell az egyik ilyen látogatása alkalmával találkozott először az új milánói divathullámmal.
„Néhány hónappal ezelőtt Olaszországban láttam meg először ezt a rendkívül praktikus és kényelmes körömdíszítő módszert, a Milano Nailst. Nagyon örülök, hogy azóta már itthon is kapható, mert ha épp nincs időm a lakkozásra, akkor is pillanatok alatt változtathatom a körmeim színét és mintáját, az aktuális öltözékemhez és hangulatomhoz igazítva. Ráadásul a száradással sem kell bajlódnom.” - tette hozzá mosolyogva Regina.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése