2011. november 14., hétfő

Szombatonként félelem és rettegés

Vigyázat romantikus hősök, támad a horror! A nagysikerű paraszerda után a Film+ ismét beveti a horrorfilmek nagymestereit. Mostantól négy héten át minden szombaton ömlik a vér, cikáznak a démonok, támadnak az emberevők.
A korábbi paraszerda sikerén felbuzdulva új horror klasszikusokat tűz képernyőre a Film+. Ezúttal szombat estére tervezzen paplan alól kikandikálós tévénézést, mert garantáltan a legparázósabb filmek közül lát majd egy jó nagy csokorra valót.

A 46. héten bemutatásra kerülő Éjszakai őrség a sötétség és a világosság örök harcát dolgozza fel, melyben a küzdelem a vámpírokkal a végsőkig tart. A Sziklák szeme amerikai horrorfilmben egy emberhúsra éhező sivatagi kolóniába cseppenünk, majd egy veszélyes bűnöző karmai közé a Tüske című thrillerben.

De igazi rettegést ígérnek a Kéjutazás, az Esély a halálra és A vadász című alkotások is. És ez még mindig nem minden! Vámpírok mellett démonok is kísértenek a Hetedik érzék: Harc a démonokkal című horrorban, és az Élve Eltemetve című film sem sejtet túl sok jót, ami a nyugalmunkat illeti.

Horror, horror hátán. Ezt ígéri a Film+ az igazi para-ínyenceknek minden szombat estére.

A november 19-től induló, négy héten át tartó Film+ paraszombatról, a filmekről és azok kezdési időpontjáról a műsorújságokban és az interneten közlünk további információt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése