2011. november 7., hétfő

Megjelent Juan Magán, Pitbull és El Cata dala


A világszerte múlt héten megjelent slágerrel Juan Magán immár nemzetközi babérokra tör

Juan Magán a spanyol zeneipar minden lehetséges toplistáját meghódította „Bailando Por Ahí” című dalával. A sláger #1 az iTunes zeneáruházban, #2 a single eladási listákon, első a Spotify, a rádiós és a video toplistákon is, ráadásul a legfőbb rádiók listáit (Top 40, Hit Fm, Canal Fiesta) is vezeti. Azt követően, hogy Latin Grammy-díjra jelölték - melynek átadó ünnepségét 2011 novemberében tartják Las Vegasban – Juan Magán az év bombaslágeréből elkészített egy vadonatúj verziót Pitbull és El Cata közreműködésével, „Bailando Por El Mundo” címmel, angol és spanyol változatban is. A dal digitális formátumban november 1-e óta kapható világszerte.

Az új sláger ugyanazt a zenei vonalat és hangzást képviseli, mint a „Bailando Por Ahí”, de összetéveszthetetlen urban groove-jával egészítette ki a ritmusok két nagymestere, Pitbull és El Cata. A „Bailando Por El Mundo” a törekvést hirdeti, Juan Magán pedig csatlakozik a nemzetközi zenei piac nagyágyúihoz. És ez még csak az első lépés a csúcs felé megállíthatatlanul száguldó zenésznek.

Juan Magán jelenleg Spanyolország elsőszámú lemezlovasa. Elképesztő turnéjának minden állomásán emberek ezreit táncoltatja meg. A DJ fokozatosan válik a nemzetközi zeneipar egyik legfontosabb és legjelentősebb alakjává, melynek meggyőző bizonyítéka, hogy a Google kereső első 10 zenei híressége között található Spanyolországban, olyan legendás előadók mellett, mint Michael Jackson, Amy Winehouse, Shakira vagy Rihanna.

A dalhoz hamarosan videoklip is készül Pitbull közreműködésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése