2011. november 11., péntek

Marenec Fruzsi és Leonidasz összekapott

Fotó: Vogt Gergely

Tegnap újságírók, fotósok és operatőrök előtt egy kispesti stúdióban vették fel a tél legforróbbnak ígérkező partyslágerét. A dalt a napokban megalakult J.M. Brothers nevű formáció tagjaként VV Leonidasz és Melon jegyzik, de a Barátok Közt csipkelődő kedvében lévő sztárja, Marenec Fruzsina is közreénekelt benne.

Csütörtökön több mint tíz órán keresztül dolgozott Leonidasz, Melon és Marenec Fruzsi egy kispesti hangstúdióban, de ezt megelőzően már hetek óta minden nap próbált a három fiatal, hogy a lehető legjobban szóljon a tél legforróbb slágerének ígérkező Velünk ilyen egy party című dal. A három fiatal tehetség zenélése azonban ezúttal nem volt teljesen stresszmentes: az újságírók, fotósok és operatőrök jelenléte, valamint a feszített munkatempó is feszélyezte őket. Talán ezért lehet, hogy az egyébként békés előadók a szokásosnál többet csipkelődtek egymással, ez pedig egy kis összekapást is eredményezett a Tabu Tv kamerája előtt. Először még a beszélgetés elején utasította rendre viccesen Fruzsi Leonidaszt, aki a beszólás után már csak némaként mert állni a mikrofon előtt. Miután a két fiatal kibékült, véletlen pont a Barátok Közt sztárja szólta el magát a dalból készülő még titkos klip koncepciójáról, ami a fiúknak láthatóan nem tetszett.

Ezután Fruzsinak az a mentőötlete támadt, hogy a meglévő forgatókönyvet cseréljék valami egészen másra: „Mutassuk végig a Máté arcát és vegyük fel a reakcióit miközben hallgatja a dalt, úgyis Ő az első civil akihez eljutott!” – viccelődött a riporterrel, de végül ez az ötlet is használhatatlanná vált. „A szomszédaim hallották már korábban, múltkor például hajnal háromkor jöttek át, hogy közöljék a pontos időt!” – ütötte el a dolgot egy poénnal a dal szerzője, Melon. „Ez egy megromlott viszony?! Figyelj, akik nem szeretik egymást, azok nem beszélnek egymással…” – mondja Fruzsi. „Szét, jó? Nagyon jó viszonyban vannak, csak a mai nap itt csipkelődnek egymással. Egyébként pont a legjobbkor, a stúdiófelvétel napján, remélem a következő a klipforgatás lesz!” – vág közbe gyorsan a készítő, aki máris inkább a szerzeményre tereli a szót.

„Lényegében ez lesz az első közös dalunk, mióta elkezdtünk J.M. Brothersként működni és ebbe vontuk bele a Fruzsit is, szóval nem véletlenül van itt!” – meséli a sztártévé riporterének Melon. A Barátok Közt Emmája egyébként szintén tűzkeresztségen esett át tegnap, ugyanis eddig még sosem hallhattuk énekelni. Bár az emberek még nem hallhatták, Fruzsinak nagyon jó hangja van és már gyermekkora óta zenél saját maga szórakoztatására. „Ki ne szeretne bulizni?! Ha Te is, akkor biztosan szeretni fogod ezt a dalt…” – ismerteti röviden a szerzemény témáját Marenec Fruzsi, aki elárulta, hogy a Velünk ilyen a party c. nótában csak olyan helyeken fognak partyzni, ahol amúgy nem kéne. Leonidasz és a többiek azt ígérik, hogy december elején már az összes videómegosztó portálon és a zenetévékben is elérhető lesz a Velünk ilyen a party. Kíváncsian várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése