2011. november 29., kedd

Autóbalesetet szenvedett nyugdíjason segített a Dirty Slippers


A gyulai zenekar ma hajnalban éppen koncertturnéjukról tért hazafelé, amikor Békéscsabától mintegy 10 km-re a szántóföldeken egy oldalára borult kisteherautóra lettek figyelmesek. A nagy ködben a látótávolság aligha 20-30 méter lehetett és csak a szerencsének köszönhetően vették észre a járművet és a bennragadt nyugdíjas korú sofőrjét.

A fiúk azonnal megálltak, s amíg a zenekar frontembere Lobó-Szalóky Lázár értesítette a rendőrséget, valamint az autómentőket, addig Éri Balázs basszusgitáros és Turák László turnésofőr felmásztak a kisteherautó oldalára és a bennragadt urat kiszabadították. Csodával határos módon az autón kívül senki sem sérült meg. A rendőrök kiérkezéséig Gúti Erik dobos és Nyári Zoltán Faun szólógitáros zseblámpák segítségével próbálta az autósokat figyelmeztetni az életveszélyes kanyarra.

A rendőrség gyorsan a helyszínre ért és megkezdték a hajnali intézkedést a -8 fokos hidegben. A zenekar tagjai ezúton is szeretnék felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy fokozott figyelemmel, körültekintéssel és a megfelelő sebességgel közlekedjenek. 




1 megjegyzés: