2011. november 29., kedd

Gabriela Spanic különös családi titkot mesélt


Az ismert latin-amerikai díva Gabriela Spanic, a szappanoperák koronázatlan királynője a Cool TV és a Sorozat+ meghívására érkezett Magyarországra. Lovász László a Prizma TV műsorvezetője is lehetőséget kapott egy beszélgetésre a színésznővel. A Light Night ma esti adásában természetesen szóba kerül a latin-amerikai temperamentum is. Gaby elmondta, hogy ők állandóan viccelődnek és mindig táncolnak, ezért úgy döntött, hogy Lacit is megtanítja a legromantikusabb lépésekre. A színésznő nem tudta, hogy mekkora feladatra vállalkozik, ugyanis a műsorvezető nem éppen a táncparkett ördöge.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy Gabriela élete sokkal fordulatosabb, mint egy szappanopera. Természetesen Laci sem mehetett el mérgezési botránya mellett.
,,Ez sötét egy ügy. Egy évvel ezelőtt történt velem. A családtagjaim vérében is megtalálták az orvosok a mérget. Nem akarom, hogy az elkövető sokáig börtönben legyen, csak nem viselem el azt, hogy miattam a családom veszélybe kerüljön.’’ - mesélte Spanic. Továbbá azt is elmondta, hogy valaki biztosan állt a bejárónő mögött, aki kitervelte az egészet és reméli, hogy mihamarabb kiderül.

Gaby egyedülálló anyaként neveli kisfiát, aki most három éves és természetesen az édesanyja szeme fény. Ha hosszabb ideig dolgozik, akkor mindig magával viszi és a forgatási szünetekben játszanak, énekelnek. ,,A kisfiam 3 éves, nagyon okos. Nagyon sok szeretet kap mindenkitől és ad.’’ – mondta a büszke mama. Gabriel, akire most éppen a nagymamája vigyáz sokszor megijedt, hogy a tévében igazából is felpofozzák anyukáját, ezért otthon megmutatta neki milyen a „trükkpofon”. A fiú sajnos nem ismeri az édesapját. ,,Az apja elmulasztja ezeket a nagyon szép pillanatokat, éveket. Ha egyszer mégis meggondolja magát, nem fogom ellenezni, hogy megismerje a fiát.’’ - mondta Spanic.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése