2011. november 5., szombat

Ötperces történetek

Kiefer Sutherland: „Kihívás volt, hogy öt percben meséljek el egy történetet” Érkezik „A gyónás” az AXN-re!

Kiefer Sutherland Golden Globe díjas színész elmondása szerint, a legnagyobb kihívást eddigi karrierje során „A gyónás” – című webszéria jelentette. Az AXN Player őszi újdonságaként bemutatott drámasorozat november 7-től az online platform mellett, az AXN csatorna műsorkínálatában is elérhető lesz, valamint a sorozat rajongói a teljes történetet „A gyónás – A Film”- címmel november 20-án este, egyben is végignézhetik.
Az idei ősz egyik, minden szempontból rendhagyó sorozatának számító „A gyónás” (The Confession) minisorozat novembertől már nemcsak az AXN Playerben, hanem esténként a csatornán is elérhető lesz. A széria helyszíne, egy templom gyóntatófülkéjének jótékony homálya, ahol két férfit látunk. Az egyik egy pap (John Hurt) a másik főszereplő pedig egy bérgyilkos (Kiefer Sutherland) akinek gyónása során, bűneibe, köztük egy brutális gyilkosságba is bepillantást nyerünk.

„A kihívás érdekelt, hogy ötperces történeteket meséljünk el.”

Brad Mirman a sorozat írója egy olyan alkotást készített, ami egyszerre elgondolkodtató, minőségi illetve szórakoztató, és mindez 5-7 perces epizódokban. Az egyes részek rövidsége miatt minden elhangzó mondatnak és apró mozdulatnak súlya és jelentősége van. Kiefer Sutherland számára nem kis erőpróbát jelentett a rövid epizódok megformálása, hiszen mindegyik ötperces történet egy intellektuális, teologikus beszélgetés Istenről, valamint jóról és rosszról. A két karakter, alapvető ellentétei egymásnak, hitükben és erkölcseikben egyaránt. A brit születésű kanadai színész számára nemcsak az egyes részek rövidségéből adódó röpke történet megformálása jelentett kihívást, hanem a sorozat teljes koncepciójának kitalálása is, hiszen Sutherland a széria alapötletének kigondolásától, a késztermék bemutatásáig, minden munkálatban részt vett.

Az AXN Playerben és AXN blogon továbbra is érdemes nyomon követni a történet utóéletét, mivel az epizódok után további kulisszatitkok illetve háttér információk tudhatók meg a szériával és a mellékszereplőkkel kapcsolatban. Akik pedig további izgalmakra vágynak, azoknak ajánlatos fürkészni az AXN Facebook oldalát, hiszen a csatorna november 14-18-ig tartó online játékában, minden nap értékes nyeremények találnak gazdára.

A sorozat első epizódjának országos televíziós premierje: november 7. 23:10
Az összes epizódot tartalmazó rész (A gyónás – A Film) országos televíziós premierje: november 20. 23:40

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése