2011. november 5., szombat

Justin Bieber és David Guetta is fellép az MTV EMA díjátadón


Selena Gomez legjobban a Coldplay fellépését várja

Vasárnap végre kiderül, mely előadók és zenekarok vehetik át az MTV EMA idei elismeréseit. Egyedi, megismételhetetlen produkciókból sem lesz hiány, Justin Bieber és David Guetta is nagy meglepetéssel készül a november 6-i gálára. A fiatal énekes barátnője, Selena Gomez a díjátadó háziasszonyaként azonban legjobban a Coldplay fellépését várja.

A zenerajongók már számolják vissza a napokat, hiszen november 6-án, vasárnap egy fergeteges gálán Belfast-ban eldől, idén ki örülhet az MTV EMA díjainak. Az európai zenei elismerésre a leginkább Lady Gaga esélyes, aki idén hat kategóriában esélyes. Katy Perry és Bruno Mars is négy-négy díj kihirdetésénél izgulhat, de az MTV EMA-re többek között Birtney Spears, Beyonce, a Red Hot Chilli Peppers, Bruno Mars és Eminem is esélyes. Mindenben a rajongók döntenek, akik az elmúlt hetekben szavazhattak kedvenceikre.



Lady Gaga, a Red Hot Chilli Peppers, a Coldplay, Bruno Mars és az LMFAO után Justin Bieber is csatlakozott a fellépők listájához, valamint a DJ óriás David Guetta is nem mindennapi produkcióval készül vasárnapra.

„A 2011-es MTV EMA-n fellépni minden előadónak hatalmas megtiszteltetés, de DJ-ként ez még nagyobb dolog. Boldog vagyok és ígérem, igazán őrült show-t csinálok a vendégeimmel.” – árulta el David Guetta.

Selena Gomez, a belfast-i díjátadó háziasszonya elárulta, november 6-án nem kedvese produkcióját várja legjobban.
„Fantasztikus lesz a felhozatal, nagyon várom már a gálát. Ha mégis választanom kellene a fellépők közül, akkor a Coldplay-t mondanám, mert őket még sosem láttam élőben.” – árulta el a fiatal szépség, aki egy percig sem fog unatkozni vasárnap. – „Nagyon izgatott vagyok, jó volt dolgozni az ötleteken a kreatív csapat tagjaként. Várom már, hogy olyan dolgokat próbáljak ki, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem izgalmasak is lesznek.” – titokzatoskodott Selena Gomez.

A fergeteges gálát élőben közvetíti az MTV. November 6-án 20.00-tól a vörös szőnyegről jelentkezik a csatorna átalakító show-jának háziasszonya, Louise Roe. A Plain Jane sztárjához Tim Kash csatlakozik, hogy kifaggassa a gálára érkező sztárokat. 21.00-tól pedig kezdetét veszi az ősz legnagyobb zenei díjátadó gálája.

MTV EMA november 6., 20.00-tól az MTV-n élőben, Belfast-ból!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése