2011. november 8., kedd

Détár Enikő Jóban Rosszban


Détár Enikő is csatlakozott a Jóban Rosszban csapatához. A vörös színésznő egy tehetős hoteltulajdonost alakít majd a TV2 sikersorozatában, aki Bodolai Böbével készül üzletet kötni. Enikő boldogan vállalta el Szőke Melinda szerepét, egy hete forgat a stábbal.

Esztergályos Cecília, Csuja Imre és Laklóth Aladár után újabb ismert vendég szereplőt igazolt a Jóban Rosszban csapata. Ezúttal Détár Enikő csatlakozott a TV2 stábjához. A színésznő hamarosan Szőke Melinda szerepében pezsdíti fel Csillagkút és azon belül is Bodolaiék életét.

„Nagyon boldogan vállaltam el a felkérést, bár korábban sosem gondoltam arra, hogy egyszer majd a Jóban Rosszban csapatához igazolok. De örülök, hogy így alakult.” – árulta el Détár Enikő. –„Szőke Melinda, akit életre keltek, gazdag, nagy utazó, jó karban lévő, élete közepe felé járó asszony, aki pontosan tudja, hogyan kell a különféle társadalmi közegekben szerepelni. Sokat megenged magának, flörtöl, vásárolgat, és azt nézi, hogy neki mi a legjobb.” – tette hozzá a színésznő, aki azt is elmondta, családjával együtt nézi majd meg a leforgatott epizódokat.

Az azonban, hogy hogyan kerül kapcsolatba Bodolai Böbével Csillagkút legnagyobb szállodájának tulajdonosnője és milyen hatással lesz Szőke Melinda feltűnése, a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból derül ki. (Forrás: Red Lemon)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése