2011. november 24., csütörtök

NICKELBACK - HERE AND NOW



Megjelent a többszörös platinalemezes Nickelback új albuma "Here and Now" címmel. A korongot beharangozó dal, a "When We Stand Together" már a hazai rádiók kedvence.

A Nickelback napjaink egyik legnépszerűbb rockzenekara világszerte több mint 50 millió eladott albummal. 2001-es első nagy durranása, a "How You Remind Me" óta a banda 18 kislemezzel ostromolta a különböző slágerlistákat. A "Here and Now" című új lemez producere maga a zenekar volt. Ez a Nickelback hetedik stúdióalbuma, a háromszoros platina 2008-as "Dark Horse" óta pedig az első.

"Megvoltak az elképzeléseink, amikor beléptünk a stúdióba, és meg is valósítottuk őket. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, és alig várjuk, hogy bemutassuk a rajongóinknak!" - meséli a frontember Chad Kroeger az új anyagról.

Első kislemeznek a banda egy olyan dalt választott, amely a rockzene szerelmeseit és a mainstream közönséget egyaránt megszólítja. A "When We Stand Together" című felvételhez videoklip is készült, amely itt megtekinthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése