2011. november 5., szombat

JUSTICE: Audio, Video, Disco

Négy évvel a bemutatkozó album kirobbanó sikere után visszatért a Gaspard Augé és Xavier de Rosnay alkotta duó, azaz a Justice! Ez a visszatérés pedig gigantikusra sikeredett, hiszen az Adidas felkérte egy együttműködésre a produkciót, így tavasszal vadonatúj daluk, a Civilization az Adidas Is All In – 120 Edition reklámban debütált, olyan sztárok közreműködésével, mint David Beckham, Katy Perry, B.o.B. és még sokan mások.

A Justice második nagylemeze Audio, Video, Disco címmel Magyarországon 2011. november 2-án jelenik meg. A címadó dallal – amely már felkerült az internetre, és a T-mobile reklámkészítőinek tetszését is elnyerte, tehát hamarosan hallható lesz egy hirdetésben – a fiúk újra kiérdemelték az úttörő státuszt a new school electro stílusban. A lemez várhatóan hatalmas durranás lesz, méltó utódja a 2007-es „†” című debütáló korongnak, melyből 800 000 példány kelt el – nem mindennapi szám az elektronikus albumok körében.

A Justice mindezek mellett az elmúlt években olyan előadóknak készített remixeket, mint a Daft Punk, Fatboy Slim, N.E.R.D., Justin Timberlake és Britney Spears – sőt, olyan legendás rockzenekarok is felkérték a fiúkat remixelésre, mint a U2 és Metallica.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése