2011. november 14., hétfő

Takács Nikolas és Aurea online duettversenyt indított


Takács Nikolas és Portugália #1 énekesnője, Aurea online duettversenyt indított mától Nikolas hivatalos weboldalán (http://www.takacsnikolas.hu). A duettverseny a 3 hete megjelent, és online már több mint 17.000 alkalommal lejátszott "Where Is The Love" című új duettjükhöz kapcsolódik. A duettverseny résztvevőinek el kell énekelniük a "Where Is The Love"-ot Nikolasszal vagy Aureával (a megfelelő karaoke verziók segítségével), ezt rögzíteniük kell videóra és feltölteniük YouTube-ra, majd regisztrálni Nikolas weboldalán, a duettversenyes videójuk linkjével. A duettversenyre november 29-én éjfélig lehet nevezni. Bővebb információk a nevezési és részvételi feltételekről a http://www.takacsnikolas.hu/duettverseny oldalon találhatók.

A zsűri (Nikolas és Aurea segítségével) kiválasztja a győztest, aki egy vadiúj Sony mp3/videó lejátszó Walkmant, egy kiváló minőségű sztereó Sony fejhallgatót és 2 VIP jegyet nyer Nikolas december 4-i, RAM Colosseumban tartandó Nagykoncertjére, ahol Aurea is fellép sztárvendégként. Ráadásul a győztes exkluzív lehetőséget is nyer arra, hogy a koncert előtt találkozzon és közös fotót is készíthessen Nikolasszal és Aureával.

Nikolas a héten Lisszabonba utazik, hogy Aurea Coliseu beli teltházas koncertjén élőben is előadhassák a duettet, majd december 3-án Aurea érkezik Budapestre, hogy ugyanezt megismételhessék az X-Faktor aznap esti adásában több millió néző előtt, majd másnap Nikolas Nagykoncertjén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése