2011. november 14., hétfő

Óvodát nyitott a 20 éves Quimby!


Kiss Tibiék fehér köpenyes óvó bácsikat alakítanak és plüssfigurákkal játszanak! És ez még semmi! Az együttes tagjai a Mert egyszer túl a játszóházon című számhoz készült klipben kúsznak, másznak, sőt, négykézláb nyávognak is.


Varga Lívius, a Quimby konga dobosa kezdetben ódzkodott a felkéréstől, de később annál jobb dolognak tartotta, hiszen azt vallja, hogy gyermeki lelkünket felnőttként sem szabad elnyomni magunkban. Aki ismeri a pszichológus végzettségű Líviust, az tudja róla, hogy a legkevésbé sem arról híres, hogy túlságosan komolyan venné magát, és nem nagyon fordul elő olyan, hogy a társaságában akár tíz perc is nevetés nélkül teljen el. Hogy remekül ért nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek nyelvén is, az a forgatáson is igazolódott, ahol rögtönözve találta ki és vezette le a közös játékokat, pedig köztudott, hogy gyerekekkel forgatni nehéz dolog. Kihívásban nem is volt hiány, hiszen számos váratlan szituáció adódott, például amikor az egyik kislánynál eltört a mécses, és úgy tűnt, hogy ki kell őt írni a klipből. Azonban jött egy zseniális megoldás, és pillanatok alatt csoportos nevetésben végződött a konfliktushelyzet. Lívius ugyanis Kiss Tibi ötlete alapján arra kérte a kicsiket, hogy másszanak oda elszontyolodott társukhoz négykézláb és kismacskaként nyávogják egyszerre, hogy - Nagyon szeretünk Mira!

„Lívius a zenekar bohóca a lehető legjobb értelemben,... „– mondta Merényi Dávid, akit nem csak a klip, hanem az együttesről készülő film rendezőjeként is jegyezhetünk. Ő pont az ilyen spontán szituációkat vadászta végig, hiszen véleménye szerint ezek lettek az anyag legjobb és egyben legeredetibb részei.

A Quimby tagjai elmondták, hogy szociálisan érzékeny brigád az ővék. Úgy gondolják, hogy bár igaz az, hogy a tehetséget még ha le is lehet nyomni, akkor is felbukkan, mégsem mindegy, hogy az milyen kezdeti segítséget kap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése