2011. november 17., csütörtök

VIVA elárulja SP titkát

Élete egyik legfontosabb pillanatát osztja meg az énekes

SP életének egyik mérföldkövéhez érkezik november 17-én. Csütörtökön fél ötkor a VIVA Interaktív című műsorában végre kiderül, mire készül a többszörösen Comet-díjas énekes több hete. Ne maradj le egyetlen pillanatról sem, mi eláruljuk neked SP titkát!

Éder Krisztián, azaz SP 1988-ban született, 1996-ban megtanult zongorázni, 2000-ben megalapította első csapatát, 2003-ban már Budapestre járt fellépni barátaival, de az igazi áttörést a 2007-es év hozta, amikor első slágerével meghódította az egész országot. Sokan azt jósolták neki, hogy a hirtelen jött siker nem tart sokáig, de erre ő az utóbbi négy évben folyamatosan rácáfolt.

2011 újabb fordulópont SP életében, hetek óta tartó titkolózás, feszített munka folyik az énekes háza táján. De hogy pontosan mire készül a sztár november 17-én, azt csak a VIVA-tól tudhatod meg!

Nézd a VIVA Interaktív című műsorát vagy a www.vivatv.hu oldalt, hogy 16:30-kor SP veled is megoszthassa élete egyik legemlékezetesebb pillanatát! Tudj meg mindent kedvencedről és készülő új lemezéről! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése