2011. november 5., szombat

Hurts: Happiness

A Hurts megjelentette a "Happiness" album deluxe változatát október 31-én

A Hurts megjelentette "Happiness" című debütáló albumának deluxe változatát 2011. október 31-én. A kiadvány a bónusz felvételek mellett egy DVD-t is tartalmaz, melyen egy élő koncertfelvételen kívül a banda összes videoklipje is látható, beleértve az ikonikus, eredeti "Wonderful Life" című dalhoz készült fekete-fehér klipet is.

Theo és Adam elképesztő 12 hónapot tudhat maga mögött, mióta debütáló albumuk "Happiness" címmel megjelent. Több mint 800 ezer eladott albummal és több mint 1 millió digitálisan értékesített kislemezzel ők a világ leggyorsabb eladásait produkáló új brit bandája. Azzal, hogy albumuk elérte a platina státuszt Németországban, Lengyelországban, Finnországban, Svájcban és Oroszországban, aranylemez lett az Egyesült Királyságban és Ausztriában, 800 ezer rajongót gyűjtöttek Facebookon, és több mint 43 millió megtekintésük volt a YouTube-on, a Hurts bemutatkozása igen stílusosra sikerült.

A közelmúltban az NME Awards díjátadón átvehették az NME 2011 legjobb bandájának járó díját, míg "Happiness" című korongjukat az NME és a Popjustice olvasói is az év albumának választották, de Magyarországon is elnyerte "Az év külföldi alternatív albuma" Fonogram-díjat. A Hurts rövid időn belül visszatér a stúdióba, és a fiúk hamarosan dolgozni kezdenek második albumukon.

A Hurts nemrég egy óriási európai turnén vett részt, mely november 4-én zárul egy gigantikus show-val a londoni Brixton Academy-n, mellyel véget ér a "Happiness" kampány.

A deluxe változat az első olyan kiadvány, amely tartalmazza a banda minden eddigi dalát, köztük olyan, élőben rendszeresen előadott kedvenceket, mint a "Happiness" vagy a "Confide in Me" című slágerek, vagy az ünnepi nóta, az "All I Want for Christmas is New Year's Day", mely korábban csak 7"-es kislemezen látott napvilágot. A csomagban egy DVD is helyet kapott, melyen a banda egyik legnagyobb nyári fellépése látható a berlini Zitadelle Spandauban. A 16 kamera segítségével rögzített teljes koncertfelvétel 8000 rajongó jelenlétében készült, és a Hurts hivatalos Facebook oldalán több mint 100 ezren kísérték figyelemmel az élő streaminget. A deluxe kiadvány megjelenik CD/DVD-n, valamint digitálisan is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése