2012. február 2., csütörtök

Adam Lambert: Better Than I Know Myself


A globális szupersztár, Adam Lambert február 3-án hivatalos YouTube/VEVO csatornáján mutatja be azt a videoklipet, mely következő, "Trespassing" (Sony Music/RCA Records/ 19 Entertainment) című albumának első dalához, a "Better Than I Know Myself" című szerzeményhez készült. A klipet Ray Kay (Britney Spears, Lady Gaga) rendezte, és a hónap elején rögzítették Los Angelesben. Ray Kay és Lambert korábban a "Whataya Want From Me" című dalhoz készült klipet készítette közösen.

Adam Lambert idén tavasszal jelenteti meg várva várt 2. albumát, mely a "Trespassing" címet kapta, és amelynek az énekes látta el produceri teendőit is. Január közepén Adam Jay Leno legendás Tonight showjában, valamint Ellen De Generes műsorában adta elő tökéletesen a korong első slágerét, a "Better Than I Know Myself" című dalt.

Amellett, hogy producerként és több dal társszerzőjeként dolgozott, Lambert olyan világsztárokkal működött együtt az album elkészítésekor, mint Pharrell Williams, Dr. Luke, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers, Sam Sparro, vagy éppen BC Jean.

Amióta Adam debütáló albuma, a "For Your Entertainment" 2009-ben megjelent, világszerte közel 2 millió példány kelt el belőle. Lambertet a legjobb férfi pop vokál előadásért Grammy-díjra jelölték a 2010-es "Whataya Want From Me" című dal előadásáért, valamint megjelentette "Glam Nation Live" CD/DVD és "Acoustic Live!" EP kiadványát is. Ő az első American Idol, aki a tehetségkutató versenyt követő évben debütáló albumával körbeturnézta a világot. A tavalyi év novemberében az MTV European Music Awards színpadán Adam a Queen együttessel - akik a rendezvényen életműdíjat vehettek át - közösen lépett fel. Magával ragadó előadásuk az egész EMA díjátadó fénypontja lett, és tökéletesen megkoronázta Adam Lambert karrierjének kiemelkedő éveit.

"Better Than I Know Myself" (Audio) -
http://youtu.be/v9ZVIAbDr_w

"Better Than I Know Myself" videoklip 30 mp-es előzetes -
http://www.youtube.com/watch?v=efwXkLyrZCY

"Better Than I Know Myself" videoklip készítése a kulisszák mögött -
http://www.youtube.com/watch?v=DCZAWp5XqLo

További információ a magyar nyelven is elérhető www.AdamOfficial.com oldalon található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése