2012. február 8., szerda

A Grammy-jelölt Katy Perry is fellép az 54. Grammy Awards-on


A zeneipar legrangosabb eseményén biztos, hogy műsorvezetőként szerepel Dierks Bentley, Drake, Miranda Lambert és Gwyneth Paltrow

A február 12-i est házigazdája a kétszeres Grammy-díjas repper/színész LL Cool J less

Az 54. Grammy díjátadó szereplőinek névsora Katy Perry énekesnővel bővült. Műsorvezetőként a country művész Dierks Bentley, a repper/színész Drake, a Grammy nyertes Miranda Lambert és az Emmy- és Academy-díj nyertes Gwyneth Paltrow lép színpadra. A showműsort Los Angelesből élőben közvetíti a CBS televíziós csatorna, valamint a Dial Global-on kereszül rádióval is követhetjük az eseményeket, vagy online a GRAMMY.com, CBS.com, és a YouTube (www.youtube.com/thegrammys) oldalain. Hamarosan bejelentik a további fellépők és díjátadók névsorát is. Friss információért látogassatok el a Grammy közösségi oldalaira: www.twitter.com/thegrammys, www.facebook.com/thegrammys.

Katy Perry két kategóriában is esélyes: Firework című dalával az "Record of the year-Év dala" és a "Best Pop Solo Performance-Legjobb szóló előadás" címekért verseng.

Az est folyamán a Grammy-jelölt Coldplay és Rihanna először mutatja be közös dalukat élőben, a “Princess of China”-t, mely a Coldplay ötödik stúdióalbumának, a Mylo Xyloto-nak (ejtsd: my-lo zy-letoe) az egyik dala. A csapat eddig összesen 7 Grammy-díjat tudhat a magáénak, míg a mostani eseményen további hármat szerezhet: az "Every Teardop Is A Waterfall” című daluk a “Best Rock Performance and Best Rock Song-Legjobb rock előadás és Legjobb rockdal” kategóriákban, a “Paradise” pedig a “Best Pop Duo/Group Performance-Legjobb duó/csapat előadás” kategóriában esélyes.

Korábban már bejelentették, hogy az 54. Grammy gálán Adele (hangszálműtéte óta ez lesz az első élő fellépése), Jason Aldean és Kelly Clarkson; Glen Campbell a The Band Perry és Blake Shelton-nal; Coldplay és Rihanna; a Foo Fighters; Bruno Mars; Paul McCartney; Nicki Minaj; és Taylor Swift is fellép. Aldean, The Band Perry, Minaj, és Shelton először lép a díjátadó színpadára, míg Adele, Campbell, Clarkson, Coldplay, Foo Fighters, Mars, McCartney, Perry, Rihanna, és Swift visszatérő művészek. LL Cool J a "The GRAMMY Nominations Concert Live!! — Countdown To Music's Biggest Night" kezdete, azaz 2008. decembere óta az esemény házigazdája, míg idén először vezeti a televíziós műsort.

A jelöltek teljes listája a http://www.grammy.com/nominees oldalon olvasható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése