2012. február 2., csütörtök

Most utolér, amitől mindig is rettegtél: Pokoli Szomszédjaid lesznek!


Új animációs sorozat a Comedy Central műsorán

Nincs is rosszabb, mint egy pokoli szomszéd… főleg, ha valóban az alvilágból jött. A Comedy Central legújabb animációs sorozata, a Pokoli Szomszédok egy démoni család hétköznapjait mutatja be, akik a következő kedves céllal jöttek a Földre: megakadályozni, hogy az emberek bezavarhassanak a Pokol nyugodt mederben folyó gonosz mindennapjaiba.

A Pokoli Szomszédok című szatirikus hangvételű amerikai animációs sorozatot 2010 júniusában mutatták be a TBS csatornán. A történet szerint a szellemekből álló Hellman család felköltözik az Alvilágból a texas-i Houstonba, hogy megállítsanak egy akciót, amelynek célja, hogy leássanak a Föld magjába. A család szembesül azzal, milyen az emberek között élni, és rájönnek, hogy mi is tudunk olyan gonoszak lenni, mint a démonok, sőt, a Föld valójában alig különbözik a Pokoltól.

Balthazor Hellman, a család feje, egy kicsit naiv, de nagyon jószívű, túlsúlyos szellem, aki a Pokolból erőszeretettel követte nyomon az emberiséget, méghozzá televízión keresztül, és emiatt korábban komoly konfliktusba került a Sátánnal. Felesége a csinos Tina, akinek két szenvedélye az alkohol és a pletyka, és van két gyermekük is, Josh és Mandy. A család különleges manó kutyája Pazazu úgy viselkedik, mintha rendes, evilági eb volna, van azonban egy különleges képessége: meg tudja állítani az időt! Szenvedélyesen rajong a popkultúráért, kedvence Lady Gaga és a Jonas Brothers. A család talán legfurcsább tagja a tudathasadásos Vlaartark Mimlark nagybácsi, akit különös vonzódás fűz a macskákhoz, mármint gasztronómiai értelemben.

Szó mi szó, bizarr egy család, de – mint kiderül – a szomszédjaik és a körülöttük élő emberek szintén nem normálisak. A Pokoli Szomszédok külföldön már osztatlan sikert aratott, várhatóan hamarosan a hazai nézők szívébe is belopja magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése