2012. február 8., szerda

Timomatic: Set It Off


Régóta várunk már egy új ausztrál művészre, aki hosszú idő után végre ismét betörhet a nemzetközi zenei életbe. Timomaticnak minden esélye megvan erre, hiszen rendkívüli énekes, dalszerző, producer, zenész, táncos, színész és koreográfus - egyben. Már 9 évesen fellépett, 18 éves kora óta pedig már tudatosan erre a pályára készül. Zeneileg gyerekkorában Michael Jacksont tekintette példaképének, míg napjainkban Chris Brown és Usher vannak rá hatással. Számos ausztrál TV showban fellépett már, ő játszotta a Fame című musical főszerepét is, de Janet Jackson, Flo Rida és a Salt 'N' Pepa nyitó száma is ő volt ausztráliai turnéikon.

A DNA produceri gárda által készített "Set It Off" című debütáló kislemeze Ausztráliában már platinalemez szintet ért el, és jelenleg is #2 a hivatalos ausztrál kislemezlistán.

A digitális kislemez március 23-tól lesz elérhető az európai iTunes-on. A dallal Németország is elkezdett már foglalkozni, így várhatóan Európa többi országa is hamarosan csatlakozik Timomatic nemzetközi sikereihez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése